VIDEO EXCLUSIV Marica, reacție genială după ce Hagi a mutat excelent cu FCSB: „Eu stau degeaba în tribune? Imediat am pus mâna pe telefon!”

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 10:05
Data actualizarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 11:03

Farul Constanța a obținut o victorie dramatică în cofruntarea cu FCSB din etapa cu numărul 23 din Superliga, scor 2-3, după două goluri marcate în minutele de prelungire.

Mihai Mironică, moderatorul emisiunii „Ora exactă în sport”, de pe PRO ARENA, a remarcat că Farul a avut doi străini în primul „11”, pe care Gică Hagi i-a scos repede de pe teren și i-a înlocuit cu doi puști români, reușind să obțină o victorie spectaculoasă numai cu jucători români pe teren.

David Kiki a fost înlocuit de Sebastian Borza, în minutul 22, în timp ce Rolandas Baravykas a părăsit terenul după doar 35 de minute, fiind înlocuit de Dan Sirbu.

În replică, Ciprian Marica, oficialul celor de la Farul, i-a dat o replică savuroasă moderatorului, ironizându-i pe rivalii de la FCSB.

Marica: „Imediat am pus mâna pe telefon!”

„Păi ce Mihai? Crezi că eu stau degeaba sus? Nu văd și eu de sus jocul? Imediat am pus mâna pe telefon și am...”, a glumit Ciprian Marica în direct la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Farul Constanța venea după trei meciuri consecutive fără victorie, un egal şi două eşecuri. FCSB a suferit a doua sa înfrângere pe teren propriu în acest campionat. În tur, Farul s-a impus cu 3-1.

În urma acestui rezultat, Farul a acumulat 48 de puncte și a urcat pe primul loc în clasament. FCSB a rămas pe patru, cu 41 de puncte.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!