Sepsi OSK - FCU Craiova Marcel Puscas Superliga Superliga

Marcel Pușcaș încinge spiritele înainte de „finala” cu Sepsi: „Sunt convins!” 

Sepsi OSK și FCU Craiova se vor duela joi, 16 martie, de la ora 21:00.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Martie 2023, 18:10
Data actualizarii: Joi 16 Martie 2023, 18:10

Meciul inițial disputat dintre cele două echipe a fost întrerupt de arbitrul Andrei Chivulete. Sepsi a fost încoronată cu victoria cu 3-0 la masa vede, însă FCU a contestat decizia, iar Comisia de Recurs a stabilit rejucarea partidei. Pentru covăsneni, o victorie este obligatorie pentru calificarea în play-off, în timp ce pentru olteni, un rezultat de egalitate este îndeajuns. 

Marcel Pușcaș încinge spiritele înainte de „finala” cu Sepsi: „Sunt convins!”

Oficialul celor de la FCU Craiova, Marcel Pușcaș, a scris pe rețelele social media un mesaj în ce privește meciul de la Sfântu Gheorghe și a precizat că speră ca meciul să fie câștigat de echipa din Bănie și să se califice în play-off-ul Superligii, unde se află deja Farul Constanța, CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova și Rapid București.

„Meciul de azi, de la Sfântul Gheorghe, n-ar trebui socotit mai important decât altele. De ce? Pentru că nici noi și nici ei, am fi putut să nu ajungem la această miză. Și noi și ei am avut un parcurs oscilant în cele 29 de partide disputate până acum. Sunt convins însă că, dorința de a intra în play-off este justificată. Mediatizarea excesivă a unui meci întrerupt aiurea și mai ales soluția dată de o comisie, aceea de-a pierde cu 3-0 la masa verde, au făcut ca meciul de azi să fie important.

Altminteri era unul normal. Azi, absolut tot ce se „preconizează” c-ar putea să se întâmple în tribune ține strict de clubul gazdă. Așa cum ar fi trebuit să fie și la meciul întrerupt total aiureMai ține și de brigada de arbitri și de observator.

Există și un numitor comun cu meciul întrerupt: delegarea aceluiași arbitru, Cătălin Popa, la VAR. Păi dacă vrem o altă atitudine, nu schimbăm și oamenii? Oare nu poate fi și dânsul „apăsat” moral pentru inepția celerată de-a întrerupe un meci? N-a fost și el părtaș, în echipă cu Chivulete și Goga la meciul mult discutat și mai deloc jucat? Și da, nu sunt de acord cu Dumitru Dragomir care în calitate de „oracol”, totuși oltean(n.r. Bălcești), susține că „vor fi găsite 500 de cuțite in tribune”. Păi, de când oltenii au înlocuit săbiile cu cuțitele? Săbiile în Craiova sunt accesorii normale în case. Mai presus decât tigaia.

Lăsând gluma la o parte sunt convins că nu va exista niciun incident. „Cuțite sau săbii” trebuie să fie pe terenul de joc. În sensul luptei sportive. Vor câstiga cei mai inteligenți, cei mai dispuși la efort, cei mai riguroși si în final și cei mai buni. Sper să fim noi aceia”, a scris Marcel Pușcaș pe Facebook.

Sepsi - FCU Craiova se va rejuca!

FC U Craiova are nevoie de victorie sau remiză pentru a merge în play-off, în timp ce pentru Sepsi singura variantă este victoria.

Meciul Sepsi - FC U Craiova s-a disputat inițial la finalul lunii ianuarie, însă a fost suspendat în minutul 26 din cauza scandărilor xenofobe ale galeriei oltene.

Comisia de Disciplină a decis ca Sepsi să câștige la masa vede cu 3-0. Totuși, Comisia de Recurs a hotărât recent ca meciul să se rejoace.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!