Universitatea Craiova Bogdan Vatajelu Eugen Neagoe FCSB Superliga

Lovitură pentru Universitatea Craiova: "Ratează meciul cu FCSB și convocarea la națională!"

Universitatea Craiova debutează în play-off-ul din Liga 1 cu un meci pe terenul lui FCSB, sâmbătă, de la ora 20:00.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Martie 2023, 17:55
Data actualizarii: Joi 16 Martie 2023, 17:55

La conferința de presă premergătoare jocului, Eugen Neagoe a anunțat că are numeroase probleme de lot. Pe lângă Nicușor Bancu, a cărui accidentare este de lungă durată, pe lista jucătorilor indisponibili se mai află Mihai Căpățînă, Raul Silva, Juraj Badelj și Bogdan Vătăjelu.

Probleme de lot pentru Universitatea Craiova înaintea meciului cu FCSB

Neagoe spune că Vătăjelu se afla și în atenția selecționerului Edi Iordănescu pentru meciurile României cu Andorra și Belarus, însă accidentarea suferită în ultima partidă, cu UTA Arad (2-1), îl va face să rateze convocarea.

"Este un joc important, nu doar prin prisma faptului că e primul din play-off, ci pentru că sunt puse în joc trei puncte, iar adversarii noștri sunt în fața noasatră. Ne dorim cu toții să reușim să trecem cu bine peste acest prim joc din play-off. Toate aceste 10 jocuri vor fi disputate, se întâlnesc cele mai valoroase echipe, indiferent care va fi a șasea calificată. Toate echipele sunt valoroase și se poate întâmpla orice.

Avem ceva probleme medicale, nu puține. Bancu e accidentat de o perioadă lungă, va fi în continuare departe de echipă. Pe lângă el, este și Căpățînă în afara lotului, știți acea fractură, încă nu a trecut peste acea perioadă. Sperăm să revină în perioada de întrerupere. S-au mai adăugat Silva, Badelj și Vătăjelu, după acest joc de acasă cu UTA.

Știam că UTA joacă destul de tare și s-au văzut consecințele după. Vătăjelu e indisponibil. Nu știu sigur, dar cred că era convocat de la echipa națională. Nu e alături de noi și va pierde convocarea. Asta este, jucătorii care sunt apți în acest moment sunt valoroși și avem mare încredere în ei", a spus Eugen Neagoe, la conferința de presă.

Meciul FCSB - Universitatea Craiova se joacă sâmbătă, de la ora 20:00, pe Arena Națională, în prima etapă din play-off.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!