Cristian Chivu Inter Primavera ion becali Fotbal extern

VIDEO Ioan Becali a făcut anunțul! Cristi Chivu și-a decis viitorul. Ce urmează pentru antrenorul român

Giovanni Becali, apropiat al lui Cristi Chivu, a dezvăluit planurile de viitor ale antrenorului român, care acum o conduce de pe bancă pe Inter Primavera.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 16 Martie 2023, 17:39
Data actualizarii: Joi 16 Martie 2023, 17:45

Fostul impresar, care acum ocupă postul de consultant la o firmă de impresariere, a anunțat că în momentul de față Chivu nu are de gând să plece din Cizmă și așteaptă o ofertă de la una dintre echipele din provincie.

Chivu continuă la Inter

„Deocamdată, Cristi Chivu vrea să rămână antrenor în Italia. S-a legat mult de Inter. Nimeni nu poate spune că, în cazul în care va mai câștiga un campionat cu Inter Primavera, nu va primi o ofertă.

Așa se începe, cu Serie B sau cu o echipă din provincie. Uitați-vă la prietenul lui Cristi, Dejan Stankovic, care antrenează la Sampdoria”, a spus Giovanni Becali.

De trei ori campion în Italia, de trei ori câștigător al Cupei Italiei și câștigător de Champions League în 2010, cu Jose Mourinho antrenor, Cristi Chivu s-a retras în 2014, după ce a bifat în cariera sa echipe precum Ajax Amsterdam, AS Roma sau Inter Milano.

A lucrat, mai întâi, în cadrul UEFA, iar apoi a fost numit la una dintre grupele de juniori ale clubului din Milano. Este antrenor la ”Primavera” din 2021, iar în sezonul precedent a reușit să câștige titlul.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!