Mangia si-a iesit din minti la ultimul amical si a URLAT la jucatori: "Tu nu vorbesti cu nimeni, eu vorbesc!" Oltenii au fost aproape de bataie

Mangia se intoarce ragusit din Antalya!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Ianuarie 2019, 21:07
Data actualizarii: Vineri 25 Ianuarie 2019, 21:10

Azi, ungurii au intrat tare la Mitrita si de aici a pornit scandalul. La fotbal, ambele meciuri s-au terminat 1-1. Ungurii l-au luat pe sus pe Mitrita, iar oltenii au fost aproape de bataie. De la Craiova, Mateiu a fost eliminat.

"Mi-a fost teama din cauza faptului ca a fot ultima zi de antrenament, in rest chestia de rivalitate, nu cred ca s-a mai gandit cineva", a declarat Andrei Cristea.

In primul amical cu Ferencvaros, Mangia a folosit multe rezerve. Italianul si-a iesit din minti, atunci cand arbitrul nu i-a dat penalty Craiovei.

Mangia a tipat penrtru toti. Fotbalistii n-au avut voie sa comenteze pe teren: "Tu nu ai voie sa vorbesti cu nimeni! Tu joci! Eu vorbesc cu arbitrul si tu iti vezi de joc!".

Pe antrenorul lui Ferencvaros, Rebrov nu l-a speriat gura mare a lui Mangia. Cu Hagi a fost si mai si. "I-am spus sa fie mai linistit, tipa prea mult!", a declarat Rebrov.

Modifică setările cookies