Ilie Dumitrescu edi iordanescu Mitrita Nations League Romania Nationala

Ia-l de unde nu-i! Ilie Dumitrescu a reacționat cu privire la absența lui Mitriță din lotul naționalei

Alexandru Mitriță a fost în lotul României doar la primul meci din Nations League, înfrângerea cu Muntenegru, 0-2.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 22:21
Data actualizarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 22:33

Fotbalistul lui PAOK a absentat, ulterior, de la următoarele partide din Liga Națiunilor, iar Ilie Dumitrescu suspectează că a existat o ruptură între Mitriță și selecționerul României, Edi Iordănescu.

"Eu nu concep așa ceva. Au fost momente când nu jucam în Anglia, am avut probleme cu permisul de muncă, și sufeream foarte tare pentru că pierdeam echipa națională. În ultimele două meciuri din Liga Națiunilor, Mitriță n-a mai fost în lot. Probabil că s-a întâmplat ceva (n.r. - între Mitriță și selecționerul Edi Iordănescu), altfel nu pot înțelege”, au fost cuvintele lui Ilie Dumitrescu, potrivit Digi Sport

„N-aș fi renunțat niciodată la echipa națională”

Fostul internațional român, care a ajuns în finala Cupei Campionilor Europeni din '89 cu Steaua, n-ar da naționala pe nimic altceva. Ilie Dumitrescu l-a mai suspectat și pe Ștefan Radu, care nici el nu a mai dorit să participe la jocurile României, și a spus că nu-i poate înțelege. 

„Dacă n-a fost ceva între părți la acțiunea asta, nu văd un lucru pozitiv pentru un jucător ca Mitriță, care își dorește să facă performanță, să renunțe la echipa națională. Nu l-am înțeles nici pe Radu Ștefan.

La echipa națională sunt și jucători nemulțumiți, există competiție pe posturi. Dar eu n-aș renunța niciodată la echipa națională", a precizat Ilie Dumitrescu, conform sursei anterior menționate.

Fără Mitriță la națională

Alexandru Mitriță i-ar fi informat pe secunzii naționalei că ar vrea să se retragă din prima reprezentativă, a scris azi Prosport. Fotbalistul cu 18 selecții și trei goluri pentru tricolori a fost folosit puțin de Edi Iordănescu în meciurile din Nations League și și-ar fi exprimat clar intenția, potrivit sursei mai sus menționată. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!