Mai prinde Gnohere Play Off-ul?! Becali a scazut din nou pretul, diferenta fata de oferta primita este de doar 200.000 euro! Echipa care inca il poate transfera

Becali anunta ca a scazut din nou din pretul lui Gnohere. De la 7 milioane de euro, el a redus mai intai la 5, iar acum la 3!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Februarie 2019, 10:30
Data actualizarii: Luni 04 Februarie 2019, 12:04

Gigi Becali, patronul FCSB, pare ca s-a hotarat asupra vanzarii lui Harlem Gnohere. Acesta a tinut la pret in ultimele doua luni, dar nu a primit oferta mult dorita. De la 7 milioane de euro, cat cerea in decembrie, el spune acum ca il da pe Gnohere si cu 3 milioane.

Dupa ce a redus pretul lui Gnohere la 3 milioane de euro, diferenta fata de ultima oferta primita pentru Bizon, de la Al Nassr, este de "doar" 200.000 euro!

Al Nassr si-a manifestat interesul pentru Bizon inca din noiembrie, dar a transmis ca nu va plusa la oferta, pentru ca jucatorul a trecut deja de 30 de ani.

"Nu pot sa il critic pe Gnohere. Pe el il vand cu 3 milioane, de la 5, pentru ca nu ma mai bat la titlu. Spun si eu ca Gica Hagi, nu ma luati in calcul in lupta la titlu", a spus Becali dupa Calarasi 1-1 FCSB.

Modifică setările cookies