"M-as bucura sa faca fata, dar nu cred ca poate intra direct titular!" Ce spune Radoi de ultimul transfer al FCSB! Becali: "E cel mai bun din istoria Romaniei!"

"M-as bucura sa faca fata, dar nu cred ca poate intra direct titular!" Ce spune Radoi de ultimul transfer al FCSB! Becali: "E cel mai bun din istoria Romaniei!"

Becali e sigur ca a dat lovitura, dar Radoi ii transmite sa mai aiba rabdare.

Pantiru nu poate fi titular in acest moment la FCSB - crede Radoi. Fundasul venit de la Iasi are nevoie de o perioada de adaptare dupa  transfer, spune selectionerul U21.

Radoi spune ca impactul cu viata de la FCSB va fi resimtit serios de Pantiru la inceput.

"M-as bucura sa faca fata. Are calitati, dar in momentul de fata nu sunt foarte increzator ca poate intra direct titular si poate face fata foarte bine la Steaua. Nu e obisnuit cu programul din trei in trei zile si vine de la o echipa mica. Va trebui sa invete sa se apere unu contra unu, de multe ori unu contra doi si atunci nu il vad integrandu-se foarte rapid. E un jucator cu calitate buna, are capacitate aeroba si anaeroba foarte buna", a spus Radoi la Telekom Sport.

"O sa fie cel mai mare fundas stanga din istoria Romaniei, o sa vedeti! Cel mai mare!",
e convins Becali, care i-a platit Iasului 200 000 de euro in schimbul jucatorului.

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

Coșmarul unei românce stabilite în Finlanda. A divorțat de soț, iar statul i-a luat copiii
BRAT