VIDEO EXCLUSIV Lupu îi închide gura lui Torje. "Sănătate! Păi și acum ce faci?"

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 01 Noiembrie 2021, 18:31
Data actualizarii: Luni 01 Noiembrie 2021, 18:52

Gabriel Torje a fost criticat de Dănuț Lupu.

Căpitanul lui Dinamo a avut un discurs dur la adresa jucătorilor de sub comanda lui Mircea Rednic, fiind de părere că aceștia sunt principalii vinovați pentru actuala situație a clubului. Dănuț Lupu, legenda clubului din ”Ștefan cel Mare”, l-a certat pe Torje.

  • Dinamo este penultima în clasamentul Ligii I (locul 15), după 14 etape, având 11 etape consecutive fără victorie.

"Dacă nu era Dinamo, unde juca el?"

"Mă abțin. La experiența pe care o are Torje, era normal să fie unul dintre cei mai buni jucători de la Dinamo. Dar asta nu-i dă dreptul să critice acei copii. Până la urmă, unii jucători sunt aduși de Rednic. 

El dă o declarație în contextul în care, dacă nu era Dinamo, unde juca el? Sănătate! Păi și acum ce faci? Cineva îți dă o mână și tu ce faci? Ar trebui să gândească înainte să dea declarații, nu e un lucru bun. Așa nici el nu are sânge în instalație, că dacă avea juca fotbal, nu se lăsa.

Eu am spus-o și o repet: nu poți să aduci jucători liberi de contract, care nu joacă de șase luni, să te ajute. I-am dat un sfat, aș fi continuat cu acei copii. Mai greu decât situația de acum n-are cum să fie. La anul, acei tineri ar putea să însemne ceva pentru Dinamo", a spus Dănuț Lupu la Pro X.

Declarația care l-a deranjat pe Dănuț Lupu

După înfrângerea cu Sepsi, scor 4-1, Torje a declarar că fotbaliștii lui Dinamo sunt vinovați pentru situația echipei.

Sunt un băiat dezinvolt, care spune lucrurilor pe nume, mă știți, dar acum nu vreau să zic nimic de nimeni, suntem toți în aceeași oală.

Principalii vinovați suntem noi, jucătorii,  cei din vestiar, nu avem pic de sânge în instalație. Trebuie să demonstrăm că suntem bărbați. Altfel, rămânem unde suntem astăzi.

Bătaie nu trebuie, înjurături nu e ok, dar să vă spun ceva. Aveam 21 de ani când m-am dus la Udinese, iar căpitan era Antonio Di Natale.

Primul lucru pe care ni l-a zis a fost acesta: nu mă interesează că sunteți prieteni sau nu în afara stadionului, vreau să fiți prieteni doar în teren. Niciunul din vestiarul lui Dinamo nu merită să meargă cu fruntea sus pe stradă”, a declarat Gabi Torje după meci.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!