VIDEO EXCLUSIV Mircea Rednic, criticat vehement de Dănuț Lupu: ”Mai mult de retrogradare nu cred că se poate”

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 01 Noiembrie 2021, 17:36
Data actualizarii: Luni 01 Noiembrie 2021, 17:28

Dinamo se află în impas financiar și sportiv.

Cu Mircea Rednic pe bancă, antrenor ce a a dus ultimul titlu din vitrina lui Dinamo, în 2007, câinii roșii se apropie cu pași rapizi spre retrogradare. Clubul emblemă al fotbalului românesc are probleme financiare grave, iar evoluția din teren a fotbaliștilor este direct influențată de acest factor.

Deși a fost adus ca să salveze Dinamo, Mircea Rednic nu a convins până acum. ”Puriul” nu a reușit să schimbe prea mult situația de la echipă, iar tot mai multe persoane îl contestă.

  • Mircea Rednic

Printre ei, Dănuț Lupu. Legenda lui Dinamo critică dur strategia pe care o are Rednic.

Nu poți să aduci jucători liber de contract care nu joacă de șase luni și să ai pretenția să te ajute. Mai greu decât e acum nu poate să fie. Trebuia să îi folosească pe acei copii. Ce faci cu copiii tăi? E cea mai mare problemă a lui Dinamo în momentul de față. Nu li s-a dat încredere și nici continuitate. 

Mai mult de retrogradare nu se poate. Dacă aduci jucători străini și retrogradezi nu îi nenorocești pe acești copii? Dacă lui Moldoveanu i s-ar da puțină încredere și s-ar lucra la psihic, acel copil are niște calități extraordinare”, a spus Lupu, în exclusivitate la Ora Exactă în Sport. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!