Comedie în Ștefan cel Mare! Pablo Cortacero, decizie neprevăzută 

Dinamo cortacero Iuliu Muresan Pablo Cortacero Razvan Zavaleanu Superliga Comedie în Ștefan cel Mare! "Impostorul" Cortacero, decizie șocantă
Alecu Mihai
Data publicarii: Vineri 13 August 2021, 18:05
Data actualizarii: Vineri 13 August 2021, 18:26

Conducătorii lui Dinamo au dezvăluit ultima decizie luată de finanțatorul spaniol.

Intrarea în insolvență a "câinilor" înseamnă că persoanele, firmele sau societățile care trebuie să-și recupereze banii de la clubul din Ștefan cel Mare trebuie să se înscrie pe o listă, denumită în mod juridic și "masa credală". Un nume surpriză care își cere banii este Pablo Cortacero, spaniolul care a adus Dinamo în situația actuală.

"Și-a depus și Cortacero declarație? E simpatic. Poate pentru cei 500.000 de euro pe care i-a băgat în club. O să vedem, n-am văzut declarația. Sunt plecat din țară", a declarat Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic de la Dinamo, conform GSP.ro.

"Nu mă surprinde că Pablo Cortacero s-a înscris la masa credală. Se va verifica, iar dacă se dovedește că a creditat clubul atunci Dinamo îi este datoare. Altfel, nu cred că depunea declarație", a spus și Iuliu Mureșan, administratorul special, conform sursei citate mai sus.

Datorii de netrecut pentru "câini"?

 

Nu mai puțin de 65 de creditori, societăți, furnizori, persoane fizice, angajați, parteneri și fotbaliști, își vor banii de la Dinamo, dar Răzvan Zăvăleanu este de părere că vor fi mai mulți. „Nu este tabelul complet. Vineri, 13 august, a expirat termenul de depunere a declarațiilor, dar mai vin prin poștă încă vreo săptămână. După aceea facem verificarea declarațiilor. La sfârșitul lunii august, începutul lui septembrie vom ști exact valoarea datoriilor pe care le are Dinamo”. Printre fotbaliștii înscriși la masa credală se află Blejdea Andrei, Diego Fabbrini, Șerban Ionuț, Andrei Sin, Andreas Mihaiu, Valentin Borcea, Geani Crețu, Paul Anton.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!