"Lumea stie ca FCSB e Steaua!" Becali NU vrea sa auda de impacarea cu CSA! Reactie de ultim moment a patronului de la FCSB

"Lumea stie ca FCSB e Steaua!" Becali NU vrea sa auda de impacarea cu CSA! Reactie de ultim moment a patronului de la FCSB

Becali a reactionat in scandalul FCSB-CSA.

Dupa ce Dumitru Dragomir a spus ca este dispus sa negocieze impacarea dintre FCSB si CSA Steaua, daca Gigi Becali ar da 3 milioane de euro, patronul celor de la FCSB a reactionat si a spus ca nu se pune problema de asa ceva si nu va da niciodata o suma de bani pentru a se clarifica lucrurile. 

"Nu e 3.000.000, nu le dau niciun leu, nici 300.000 nu dau, pentru ce sa dau? Ce nevoie am eu de ei? Sa le dea el (n.r Dumitru Dragmor), daca vrea. Pentru ce-mi trebuie mie numele? Ce produc ei? 20.000 pe an? Brandul e ala care produce. Brandul sunt eu, brandul e FCSB.

Cati bani produc ei? Brandul e Becali, mie nu-mi trebuie ei? Eu produc bani. Pai lumea stie ca FCSB e Steaua. Cei care au acum 27-28-29 de ani au crescut cu mine, eu sunt brandul. Eu am facut performanta cu Steaua, cu FCSB", a spus Becali, la Digi. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Care este viteza medie a unui tren în România, în anul 2021. "Îl pot întrece cu bicicleta"
BRAT
Modifică setările cookies