Lucian Sanmartean, dupa debutul perfect in tricoul Stelei: "Menirea noastra e sa facem spectacol, sa castigam fiecare meci!" Ce a spus despre derby-ul cu Dinamo

Autor: Sport.ro
Vineri 14 Februarie 2014, 23:16

	Lucian Sanmartean, dupa debutul perfect in tricoul Stelei: "Menirea noastra e sa facem spectacol, sa castigam fiecare meci!" Ce a spus despre derby-ul cu Dinamo

Steaua 4-0 Concordia Chiajna | Lucian Sanmartean a vorbit la finalul partidei disputate in Ghencea, noua achizitie a Stelei debutand perfect pentru formatia ros-albastra

"Credeam ca va fi mai greu, dar a fost o primire foarte buna. Fanii au fost senzationali. M-am simtit prost fata de Nicusor (n.r Stanciu) la penalty, pentru ca el batea de obicei. Ma bucur ca am dat gol. A fost un debut cum nu se poate mai bine. Avem o echipa care joaca fotbal, care pune presiune, care joaca in viteza, cred ca am fost pe placul tuturor.

Nu am avut nicio discutie inaintea meciului, mi-am vazut numele pe tabla, am intrat si am jucat. Nu mi-a fost teama, dar am simtit presiunea, e normal.

Normal, acuzatiile vin din partea rivalelor, nu stiu ce sa zic. Steaua a fost echipa mult mai buna astazi. Steaua este favorita la titlu dupa acest rezultat.

Fanii au fost la inaltime si in aceasta seara, ca si jocul echipei. Sunt nerabdator sa joc fiecare meci, nu doar cel cu Dinamo. Pentru mine fiecare meci este o reprezentatie.

E o surpriza ca am inscris astazi, nu asta e rolul meu. Eu trebuie sa construiesc, sa-mi ajut colegii sa marcheze. Avem insa o echipa foarte buna, un atac fantezist, o aparare care paseaza foarte bine.

Toata lumea m-a primit bine aici, a fost o surpriza pentru mine. Eu l-am luat pe Nicusor Stanciu sub aripa mea la Vaslui, acum m-a luat el la Steaua. E foarte bine ca jucam impreuna, a fost o victorie frumoasa si in aceasta seara.

Menirea noastra este sa facem spectacol si sa castigam fiecare meci. Steaua are fata de campioana.

Pentru mine nu conteaza banderola de capitan, nu vreau. Sunt alti jucatori care trebuie sa o poarte, care au facut lucruri importante pentru Steaua.

Vine jocul cu Dinamo, trebuie sa castigam si sa ne bucuram la final", a spus Lucian Sanmartean la finalul partidei.

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies