El a fost antrenorul Stelei la primul meci oficial din 2014: "M-a incantat jocul echipei!" Cine a decis ca Sanmartean sa bata penalty-ul:

Autor: Sport.ro
Vineri 14 Februarie 2014, 23:06

	El a fost antrenorul Stelei la primul meci oficial din 2014: "M-a incantat jocul echipei!" Cine a decis ca Sanmartean sa bata penalty-ul:

Steaua 4-0 Concordia | Laurentiu Reghecampf n-a avut voie sa stea pe banca la meciul cu Chiajna

Reghe a fost suspendat pentru meciul cu Chiajna, iar locul sau pe banca a fost luat de secundul Toni Petrea.

Acesta a reprezentat Steaua si la conferinta de presa de dupa meci si s-a aratat entuziasmat de jocul echipei:

"Jocul m-a incantat, efectiv. Nu pot sa zic ca am fost eu antrenorul principal, pentru ca am comunicat in permanenta cu Reghe", a spus Petrea.

Acesta a explicat ca Sanmartean fusese desemnat inainte de meci sa bata loviturile de la 11 metri, chiar daca in dinamica meciului, a parut ca suporterii din tribune au ales executantul. Stanciu s-a indreptat spre punctul cu var, dar a facut pasul in spate, dupa ce cateva zeci de secunde in care fanii i-au scandat numele lui Sanmartean.

"La penalty, s-a intamplat ca publicul sa-i strige numele lui Sanmartean, dar el a fost desemnat de la antrenamente", a mai Petrea.

Toni Petrea este secundul lui Reghe si a putut fi trecut pe foaia oficiala pentru ca este inscris la cursurile pentru licenta Pro.

Acesta a fost secundul lui Reghecampf si in 2012, la Concordia Chiajna.

Captura foto: steauafc.ro

Valul de căldură extremă afectează circulația pe șosele și pe căi ferate. Cum vor circula trenurile
BRAT
Modifică setările cookies