"Jucatorii Chiajnei au murit la vestiar, nu pe teren! Instalatorul Chiajnei antrena mai bine decat Chirila!" Dinu Vama ironizeaza meciul Steaua - Concordia

Autor: Sport.ro
Vineri 14 Februarie 2014, 22:47

	"Jucatorii Chiajnei au murit la vestiar, nu pe teren! Instalatorul Chiajnei antrena mai bine decat Chirila!" Dinu Vama ironizeaza meciul Steaua - Concordia

Steaua 4-0 Concordia Chiajna | Dinu Gheorghe, presedintele Astrei Giurgiu, adversara Stelei la titlul Ligii 1, a ironizat partida disputata in Ghencea, dar si pe antrenorul ilfovenilor de la Chiajna.

"Se pare, dupa scor, ca cei de la Concordia au murit la vestiar, nu pe teren. Nu ma uit la asemenea meciuri, unde diferenta e prea mare. Diferenta de valoare, nu alta.

Am avut treaba, unui prieten i s-a stricat chiuveta si am fost sa o repar. Antrenorul Chiajnei a spus ca un instalator e mai priceput ca mine, asa ca am zis sa schimb meseriile.

Eu nu am calificarea sa fac analiza jocurilor, ii las pe cei implicati. As fi curios sa vad ce a spus antrenorul Chiajnei. Dupa declaratia aia cu templul, cu imperiul Stelei. Jucatorii Chiajnei...ce sa zic, le-au tremurat chilotii cu Steaua. Eh, asta e.

Meciul cu Chiajna nu e relevant pentru Steaua, vom vedea in meciurile cu Dinamo, cu CFR. Chiajna e o echipa din coada clasamentului. Poate instalatorul de la Chiajna antrena mai bine decat Chirila.

Nici U Cluj nu cred ca are sanse sa plece cu puncte din Ghencea, dar cred ca va pierde mai onorabil, nu 4-0", a spus Dinu Gheorghe, presedintele Astrei, la Digisport.

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies