Ionut Chirila, declaratii de dragoste pentru Steaua: "Ei ne reprezinta in Europa!" Ce s-a intamplat cu jucatorii care 'au venit sa moara pe teren in Ghencea':

Autor: Sport.ro
Vineri 14 Februarie 2014, 22:37

	Ionut Chirila, declaratii de dragoste pentru Steaua: "Ei ne reprezinta in Europa!" Ce s-a intamplat cu jucatorii care 'au venit sa moara pe teren in Ghencea':

►Weekend FAntastic LIVE la Sport.ro: sambata 14:45 Sunderland - Southampton, sambata 19:45 Twente – Vitesse si duminica 18:00 Arsenal – Liverpool!

Antrenorul Chiajnei, Ionut Chirila, a venit relaxat la microfonul DigiSport dupa meciul cu Steaua.

Jucatorii care 'au venit sa moara pe teren in Ghencea', asa cum a anuntat tehnicianul Concordiei inainte de aceasta partida, au fost timorati in fata unei adevarate forte a fotbalului romanesc, este concluzia lui Chirila.

"Nu mi-e greu sa vorbesc dupa un astfel de meci, de ce sa-mi fie? Este o diferenta de valoare, imensa, intre o echipa care are un buget de 30 de milioane de euro si o echipa care construieste."

"Ne-au lipsit 6 jucatori. Este o diferenta de clasa. Sanmartean, Stanciu... toata echipa Stelei are o viteza in plus. Jucatori care au costat bani multi, sunt crema fotbalului romanesc, care joaca cu Chelsea, Stuttgart si Schalke la cel mai inalt nivel in Europa."

"Rezultatul este corect, asta a fost diferenta dintre Steaua si Chiajna astazi. Pe mine ma intereseaza acum sa-mi recuperez cat mai bine jucatorii."

"Asta e diferenta dintre o echipa care reprezinta Romania in Europa, la nivel inalt si una care a venit timorata in Ghencea", a declarat Ionut Chirila la DigiSport.

Proteste violente în Franța față de "dictatura sanitară". Poliția a îndepărtat mulțimea cu apă. VIDEO
BRAT
Modifică setările cookies