"Luati-l si puneti-l sa se dezbrace, sa vedeti cum arata..." Dica e impresionat de omul care poate pleca in iarna! Becali decide totul
Joi 06 Septembrie 2018, 22:48

"Luati-l si puneti-l sa se dezbrace, sa vedeti cum arata..." Dica e impresionat de omul care poate pleca in iarna! Becali decide totul

Teixeira are 38 de ani, dar ii lasa cu gura cascata pe colegi si pe oamenii din staff-ul tehnic al FCSB.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Portughezul se pregateste suplimentar in sala dupa antrenamente. Incalzirea o face tot cu fiarele, inaintea sedintelor programate de Dica. Antrenorul e impresionat si spera ca fotbalistul sa continue si din iarna. Teixeira a semnat in vara prelungirea doar pana la finalul lui 2018. Decizia finala ii apartine patronului Becali.

"Luati-l si puneti-l sa se dezbrace sa vedeti cum arata! O sa fie o discutie cu el in iarna, e posibil sa ramana pana la finalul campionatului. O sa vedem ce-o sa se intample. El e foarte serios, se pregateste foarte bine. E in sala mereu, inainte si dupa antrenament", a spus Dica desprePentru câteva sute de euro lunar, româncele devin ”slugi” pe viață și pierd totul. ”Sora mea a murit înaintea babei”