LPF, decizie surprinzatoare: Gino le da liber stelistilor la torte si pedarde pentru coregrafie! Jandarmeria are ultimul cuvant!

LPF, decizie surprinzatoare: Gino le da liber stelistilor la torte si pedarde pentru coregrafie! Jandarmeria are ultimul cuvant!

"Vom avea o coregrafie mai tare decat cea a dinamovistilor pe National Arena", sunt convinsi ultrasii din peluza Stelei.

Galeria Stelei a anuntat ca pregateste o coregrafie speciala la derby-ul cu Dinamo.

"Va fi ceva grandios, peste ce a avut Dinamo anul trecut pe national arena", au declarat reprezentantii galeriei din Ghencea, care trebuie sa treaca insa prin doua 'filtre' pentru a-si pune in aplicare planul.

Primul pas a fost facut. Gino Iorgulescu a dezvaluit astazi ca spectacolul pe care il pregatesc stelistii contine torte si petarde, dar paseaza responsabilitatea catre Jandarmeria Capitalei.

"Am verificat stadionul, indeplineste toate conditiile de joc. Trebuie sa fim linistiti din punctul asta de vedere. Este pacat ca nu se joaca pe National Arena, din nefericire acest gazon nu poate rezista la doua meciuri intr-un interval de doua-trei zile."

"Se vrea ca la meciul Steaua - Dinamo sa se faca un spectacol cu artificii si torte, dar organele abilitate sunt cele care trebuie sa-si dea acordul", a declarat Gino Iorgulescu in conferinta de presa pe care a sustinut-o azi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coduri galbene şi portocalii de caniculă şi furtuni până duminică, în mare parte din țară. Prognoză specială pentru București
BRAT
Modifică setările cookies