Explicatie senzationala a lui Adriano :)) Ce spune despre poza in care a aparut alaturi de un traficant de droguri brazilian:

Autor: Sport.ro
Miercuri 26 Februarie 2014, 12:30

	Explicatie senzationala a lui Adriano :)) Ce spune despre poza in care a aparut alaturi de un traficant de droguri brazilian:

►Bourceanu, scoate topoarele: TE VEZi cu Pirlo si Buffon! Trabzonspor - Juventus, joi 22:00, LIVE la Sport.ro si Voyo.ro!

Adriano a debutat pentru noua sa echipa, Atletico Paranaense, si a declarat ca se simte in continuare in forma: "ma simt bine, am pierdut cateva kilograme desi pozele de pe retelele de socializare nu arata in favoarea mea. Doi ani de zile nu am facut nimic dar am gasit o echipa buna care ma ajuta foarte mult", a spus Adriano.

Acesta a declarat ca doreste sa se intoarca la nationala Braziliei si viseaza sa prinda chiar si Cupa Mondiala in acest an, desi a revenit pe teren dupa 2 ani si campionatul incepe in cateva luni.

Adriano a comentat si un eventual transfer in Italia: "Daca vreau sa ma intorc acolo? Trebuie sa imi revin ca fotbalist aici dar Italia este a doua mea casa".

Fotbalistul brazilian a comentat si poza prezentata in presa din Brazilia, in care apare alaturi de un cunoscut traficat de droguri: "Asa cum am mai spus, am crescut in cartierele sarace si ma intorc de fiecare data pentru a-mi vedea prietenii. Nu pot sa imi intorc spatele unora doar pentru ca am ajuns un jucator faimos de fotbal. Tot ce fac apare in ziare, armele din poza sunt de jucarie", a spus Adriano, citat de Gazzetta dello Sport.

A fost unul dintre cele mai negre weekend-uri pe șoselele din țară. Autoritățile vor să schimbe legislația
BRAT
Modifică setările cookies