LPF a demarat o ancheta dupa ce Muniru a fost "expulzat" in tribune inainte de meciul cu Astra: "Vinovatii vor plati!"

Autor: Sport.ro
Joi 13 August 2015, 14:52
LPF a demarat o ancheta dupa ce Muniru a fost "expulzat" in tribune inainte de meciul cu Astra: "Vinovatii vor plati!"

Coltescu a obligat staff-ul Stelei sa il trimita pe Muniru in tribuna inainte de meciul cu Astra. Radoi intentiona sa il foloseasca in echipa de start.

Steaua nu a avut voie sa il treaca pe Sulley Muniru pe foaia de joc la meciul cu Astra, pentru ca pe legitimatia de joc a mijlocasului ghanez aparea in continuare numele CFR-ului.

Coltescu nu a vrut sa treaca peste eroarea staff-ului Stelei si i-a transmis lui Radoi, prin intermediul celui de-al patrulea arbitru, Lucian Rusandu, sa il trimita pe Muniru in tribune.

LPF a emis astazi un comunicat prin care anunta ca a demarat o ancheta pentru stabili daca Muniru ar fi putut totusi sa joace in derby-ul etapei a 6-a.

"Ca urmare a deficientelor de ordin organizatoric, care au impiedicat buna desfasurare a partidei Astra Giurgiu - FC Steaua Bucuresti, disputata pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, miercuri, 12 august 2015 si contind pentru etapa a 6-a, Liga Profesionista de Fotbal a hotarat urmatoarele."

"Am demarat o ancheta interna ce urmeaza sa stabileasca daca deficientele constatate la meciul in cauza au fost cauzate de angajati ai LPF. In cazul in care, in urma anchetei interne, se va constata ca angajati ai LPF se fac vinovati de greselile semnalate, vor fi aplicate masurile disciplinare prevazute in Codul Muncii", se arata in comunicatul LPF.

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies