Caz unic in Premier League: Federatia ar putea ierta un jucator dupa ce a fost depistat cu COCAINA! Drama care i-a emotionat pe englezi

Autor: Sport.ro
Joi 13 August 2015, 12:45

Jake Livermore a picat testul anti-doping in luna aprilie. Investigatia Federatiei a scos la suprafata drama traita in ultimele luni de jucatorul lui Hull City.

FA ar putea arata indulgenta fata de Jake Livermore, dupa ce mijlocasul de 25 de ani al lui Hull City a fost depistat cu cocaina in urma unui control anti-doping in luna aprilie, dupa meciul de campionat cu Crystal Palace.

Investigatia Federatiei a scos la suprafata drama prin care a trecut jucatorul in ultima perioada.

Anul trecut, cu 11 luni inainte sa fie depistat, Jake Livermore si-a pierdut copilul, care a murit la putin timp de la nastere. Tragedia a avut un impact puternic asupra lui Livermore, acesta marturisindu-le apropiatilor ca a luat cocaina in incercarea disperata de a trece peste depresie.

Jake Livermore a fost intervievat de Federatie in urma cu doua saptamani, dar nu s-a prezentat inca in fata Comisiei de Disciplina.

Pedeapsa pentru consumul de droguri "clasa A" poate merge pana la doi ani de suspendare, dar Daily Mail scrie ca Federatia "va judeca acest caz cu multa indulgenta".

Jake Livermore, mijlocas cu o selectie in nationala mare a Angliei, joaca la Hull City, club care a retrogradat in Championship la finalul sezonului trecut.

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies