Cartonas galben pentru Radoi! Directorul sportiv din acte, vinovat pentru gafa jenanta care l-a trimis pe Muniru in tribune. Cum a incercat Steaua sa mascheze problema

Autor: Sport.ro
Joi 13 August 2015, 08:59

	Cartonas galben pentru Radoi! Directorul sportiv din acte, vinovat pentru gafa jenanta care l-a trimis pe Muniru in tribune. Cum a incercat Steaua sa mascheze problema

Radoi a fost obligat sa faca o schimbare de ultim moment, cu cateva minute inainte de meciul cu Astra. Steaua si-a dat seama abia in etapa a 6-a ca pe carnetul de joc, Sulley Muniru apare in continuare ca fiind jucatorul CFR-ului

Steaua nu a avut voie sa il treaca pe foaia de joc pe Sulley Muniru, pentru ca si-a dat seama inaintea partidei cu Astra ca mijlocasul ghanez apare in continuare in acte ca fiind jucatorul CFR-ului.

Staff-ul tehnic al Stelei a incercat sa musamalizeze problema jenanta. Radoi a facut o schimbare de ultim moment in echipa de start - Filip a intrat la inchidere, alaturi de Tahar, iar Muniru a fost trimis in tribune, avand genunchiul acoperit cu un bandaj mare si rosu.

"S-a accidentat la incalzire", a fost explicatia oficiala, dar Muniru s-a dat de gol de cateva ori, sarind de pe scaun, ca si cum accidentarea de la genunchi nu l-ar fi deranjat deloc, la fiecare ocazie importanta a Stelei.

Teoretic, responsabilitatea ca jucatorii sa aiba toate actele la zi ii revine directorului sportiv, adica antrenorului "sub acoperire" Mirel Radoi.

Practic, cel care se ocupa in continuare de astfel de probleme este Marius Ianuli, omul care a ocupat pana in urma cu doua luni functia de director sportiv.

"Steaua putea sa aiba probleme mari daca una dintre echipele cu care a jucat in primele cinci etape ar fi reclamat faptul ca Muniru nu are viza de fotbalist la zi", a declarat Ion Craciunescu la DigiSport.

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies