Liviu Ciobotariu, nemulțumit de locul de disputare al meciului FC Voluntari - FCSB. Ce motiv a invocat 

fc voluntari - fcsb Arena Nationala Liviu Ciobotariu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Mai 2022, 19:18
Data actualizarii: Vineri 13 Mai 2022, 19:27

Calificată în finala Cupei României, FC Voluntari are un meci important în etapa a noua din playoff, cu FCSB. 

La stadionul din Voluntari se efectuează lucrări la nivelul gazonului, astfel că oficialii clubului ilfovean au fost nevoiți să caute o altă arenă pe care să dispute ultimul meci de pe teren propriu din acest sezon.

FC Voluntari a propus inițial ca meciul să se joace în Giulești, pe stadionul Rapidului, însă FCSB a refuzat, spunând că acceptă să joace doar pe Arena Națională.

Gruparea ilfoveană s-a conformat și a anunțat că meciul se va juca pe Arena Națională "datorită interesului ridicat pentru acest eveniment". Cu toate acestea, Liviu Ciobotariu a mărturisit că nu este neapărat încântat de această decizie, ținând cont că stadionul este considerat "neoficial" al FCSB-ului. 

"Din păcate pentru noi nu am avut foarte mult timp la dispoziţie să pregătim acest joc. Ieri am făcut o refacere şi azi să vedem starea jucătorilor. Este clar că va trebui să trecem rapid de la o stare la alta, de la starea de euforie cu Piteşti după ce ne-am calificat în finală şi să ne concentrăm la ce avem de facut contra FCSB-ului.

S-a acumulat o stare de oboseală, mai ales dupa acest joc. Eu sunt încrezător, jucăm pe Arena Națională. Sincer, eu şi jucătorii nu ne-am fi dorit pe Arena Națională, pentru că nu vrem să dăm naştere la discuţii, toata lumea ştie că Arena Națională e stadionul FCSB-ului şi de asta nu am vrut să joc. Mie îmi place stadionul, este un stadion superb, dar de asta nu am vrut să jucăm... 

Nu mă interesează cine ne arbitrează, sincer! Nu este problema mea. Eu trebuie să fiu focusat pe jocul echipei, pe ce am de facut, cum să alcătuiesc primul 11, să fiu inspirat”, a declarat Liviu Ciobotariu la conferinţa de presă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!