Liga 1

Oficialii de la CFR Cluj, deranjați de locul de disputare al meciului dintre FC Voluntari și FCSB: "Refuz să cred altceva"

FC Voluntari a anunțat că meciul cu FCSB, contând pentru etapa a noua din play-off, se va juca pe Arena Națională.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Mai 2022, 20:10
Data actualizarii: Joi 12 Mai 2022, 20:30

FC Voluntari a propus inițial ca meciul să se joace în Giulești, pe stadionul Rapidului, însă FCSB a refuzat, spunând că acceptă să joace doar pe Arena Națională.

Gruparea ilfoveană s-a conformat și a anunțat că meciul se va juca pe Arena Națională "datorită interesului ridicat pentru acest eveniment".

"Certitudinea e că FCSB joacă acest meci cu Voluntari din deplasare, acasă. Asta e o certitudine. Cum vor aborda meciul cei de la Voluntari, care au decis să joace pe stadionul unde FCSB juca acasă, rămâne de văzut, nu avem de unde să știm. Dar, în acest moment, e clar că obiectivul lor e câștigarea Cupei. Refuz să cred altceva.

"De ce să ne ascundem? E o realitate!"

Cei de la Voluntari, comparativ cu cei de la Craiova, ar avea o zi în plus de odihnă pentru finală. Contează și acest amănunt, este important. Asta în situația în care Craiova se califică în finala Cupei. Sperăm că vor proteja câțiva jucători în meciul cu noi. De ce să ne ascundem? E o realitate!", a declarat Cristi Balaj la DigiSport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies