VIDEO Toni Petrea, anunț important înaintea meciului cu FC Voluntari! Pe ce jucători va conta în penultima etapă a playoff-ului

Toni Petrea fc voluntari FCSB Liga 1 Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Mai 2022, 15:38
Data actualizarii: Vineri 13 Mai 2022, 15:40

Antrenorul FCSB-ului, cu gândul doar la victorie înaintea duelului cu FC Voluntari.

Toni Petrea trimite cea mai bună echipă pe teren, cu Voluntari

Petrea a anunțat că nu va menaja niciun jucător de bază la meciul cu Voluntari și că va trimite pe teren cea mai bună echipă pentru a-și asigura victoria.

„Ne aflăm în faţa unei partide cu un adversar care în campionat în ultima perioadă a pierdut destul de greu, la un gol diferenţă, şi împotriva CFR-ului, şi a Craiovei, iar în ultima etapă a obţinut un egal în deplasare cu Farul. De asemenea, FC Voluntari este calificată şi în finala Cupei. Aşadar va fi un meci greu. 

Sunt conştient că obiectivul principal pentru ei este Cupa României, dar cu siguranţă vor încerca să ne încurce pentru că nu au nimic de pierdut. Noi trebuie să tratăm meciul la victorie pentru a putea spera la mai mult în finalul de sezon. Chiar dacă Voluntari va introduce jucători care au evoluat mai puţin în acest sezon aceştia îşi vor da viaţa pe teren. Vor dori să demonstreze că îşi merită locul în echipă. Teoretic pentru noi e mai bine că s-au calificat în finala Cupei, dar nu trebuie să cădem în capcana asta, să credem că vom avea o partidă uşoară. Ne-o vom putea face uşoară doar prin atitudinea şi jocul nostru. 

Nu m-am gândit la stilul lor de joc, dar în mare ştiu stilul lor şi cum vor încerca să abordeze această întâlnire. Ca absenţe îi avem pe (Valentin) Creţu, nerefăcut, şi pe Florinel Coman... sperăm ca pe Coman să îl recuperăm pentru ultima etapă.

Eu nu voi menaja jucători, vreau să intrăm cu cea mai bună echipă pentru că vreau neapărat să câştigăm acest meci. Pe parcursul jocului vom vedea, dar pe mine mă interesează rezultatul meciului cu Voluntari, după aceea vom vedea ce va fi şi pe cine ne vom putea baza. Dacă nu am reuşi să câştigăm cu Voluntari, toată munca noastră de până acum ar fi degeaba. Mi-aş dori să câştigăm şi cu 1-0, nu mă interesează dacă dăm gol din acţiune, fază fixă sau 11 metri. Important e să câştigăm”, a adăugat Anton Petrea.

FCSB întâlneşte formaţia FC Voluntari, sâmbătă, de la ora 21:00, pe Arena Naţională din Capitală, într-o partidă contând pentru etapa a 9-a a play-off-ului Ligii 1.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!