NEWS ALERT Leo Strizu e OUT de la FCSB! MM Stoica anunță că vicecampioana își caută antrenor

Leo Strizu FCSB MM Stoica Superliga Leo Strizu
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 08 Ianuarie 2023, 23:20
Data actualizarii: Duminica 08 Ianuarie 2023, 23:20

Leo Strizu (55 de ani) nu a fost luat în cantonamentul din Turcia de cei de la FCSB, chiar dacă este antrenorul care deține licența PRO.

În timp ce echipa se pregătește sub comanda lui Mihai Pintilii în Turcia, Leo Strizu nu este sigur că va mai rămâne la FCSB în partea a doua a sezonului. Mihai Stoica, managerul general al vicecampioanei, a dezvăluit că tehnicianul care figurează ca ”principal” în acte nu este sigur de postul său, astfel că poate fi înlocuit în această iarnă.

Leo Strizu, OUT de la FCSB: ”Probabil că nu va rămâne”

Leo Strizu a fost ”instalat” la FCSB după ce Nicolae Dică a plecat de la echipă. Oficialii ”roș-albaștrilor” au căutat un tehnician care deține licența PRO, dar în cele din urmă au apelat la serviciile ”omului de încredere” de la club.

"A fost. Nu ştim, în momentul ăsta, dacă va mai fi tot el. Nu ştim dacă el va continua. Nu cred că poate cineva să ne oblige să luăm antrenorul cu noi, dacă nu ştim dacă el va mai continua. Nu se ştie dacă va mai fi el în continuare!

Evaluăm situaţia, probabil că nu va rămâne Strizu. Îl trimitem acolo dacă el nu va mai fi? Asta căutam acum. Sunt şi alte probleme la momentul ăsta. Când vom decide, vom anunţa, când noul antrenor va ajunge la echipă", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

VIDEO - FCSB a plecat în cantonamentul din Turcia

Leo Strizu a bifat șase meciuri ca ”principal” la FCSB. A reușit să câștige cinci dintre acestea, iar singura înfrângere a fost în derby-ul cu CFR Cluj, scor 0-1.

FCSB este pe locul trei în Superliga României, cu 38 de puncte, la egalitate cu Rapid și Universitatea Craiova, după 21 de etape. În primul meci din 2023, vicecampioana se va deplasa la Sibiu pentru duelul cu Hermannstadt.

Mihai Stoica: "Leo Strizu se află în București pentru a elabora un plan strategic"

Ștefan Burchel, șeful Scolii Federale de Antrenori, a spus astăzi că este "complet anormal" faptul că antrenorul principal Leo Strizu nu a mers cu FCSB în cantonament și a anunțat că va deschide o anchetă pentru a verifica cine sunt cei din staff care se ocupă acum de pregătire și dacă au licențele necesare.

Mihai Stoica i-a oferit un răspuns lui Ștefan Burchel, transmițând că Leo Strizu a rămas la București, unde este mai util clubului în acest moment.

"Agitația care l-a cuprins pe șeful prestigioasei și greu accesibilei Școli Românești de Antrenori de Fotbal mă silește să divulg un detaliu care ne expune: posesorul licenței Pro FCSB se află în București pentru a elabora un plan strategic pentru abordarea etapelor rămase din sezonul 2022/23. 

Mult mai important în opinia noastră decât câteva antrenamente într-un resort unde lumea merge să se relaxeze on all-inclusive basis. Nici eu n-am plecat", a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!