Leo Strizu antrenor fcsb FCSB Mihai Stoica Superliga

Leo Strizu, atacuri fără precedent împotriva lui Mihai Stoica: "Nici cu cel mai mare dușman, nu aș fi procedat cum a făcut-o el"

Plecat de la FCSB după victoria cu Petrolul Ploiești, scor 4-1, Leo Strizu (55 ani) a început să vorbească despre ce a trăit la club. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Martie 2023, 09:25
Data actualizarii: Luni 13 Martie 2023, 09:34

Cel care a fost antrenor în acte la FCSB după ce Nicolae Dică a plecat de la echipă a decis să plece după mai multe episoade în care a fost "umilit".

După plecare, Leo Strizu a rupt tăcerea, dezvăluind ce a trăit în perioada petrecută la FCSB ca "antrenor", atacându-l direct pe Mihai Stoica, managerul general al echipei. 

Leo Strizu, declarații acide despre Mihai Stoica
 

"Controlează absolut tot. Tot ce e la bază, tot ce e la echipa mare. Și această funcție de șef pot să o discuți. Nici cu cel mai mare dușman al meu, nu aș fi procedat cum a făcut-o MM.

Putea să zică: 'Hai să stabilim un program în care nu te vreau aproape de echipă'. Eu nu pot să las capul în jos când are ceva de spus, știe că mă contrazic, mai ales când am dreptate. Din punct de vedere fotbalistic. Nu poate să aibă dreptate în fața unor antrenori care au jucat fotbal, unor jucători. Înveți, dar e greu să te contrazici cu unul care a trecut prin fenomen. 

După meciul de la Botoșani din Cupă au fost păreri despre anumiți jucători tineri, care au evoluat. Oricine vorbește și nu este de acord cu el... îți spune: "Ce, tu te pricepi la fotbal?". Mi-a zis și mie! Ceea ce a creat el, această funcționare, ceea ce se întâmplă la Berceni... având unul ca Strizu, îi știrbește din personalitate, nu dă bine. E singurul care comunică cu Gigi! Gigi sună pe oricine. Pe mine nu m-a sunat niciodată. Ce se întâmplă la echipă, doar MM îi comunică. Cum vrea el: și dezbracă, și îmbracă. 

Putea să îmi spună: 'Ăsta ești tu, nu e loc pentru amândoi, chiar dacă tu nu ai responsabilitate, dar prezența ta nu îmi face bine'. Atunci înțelegeam foarte bine situația. Și-a creat o anumită șmecherie", a spus Leo Strizu, potrivit gsp.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!