Laurențiu Reghecampf, deranjat de ideea barajului pentru Conference League: "Nu văd rostul acestui meci"

Laurentiu Reghecampf baraj Conference League FC Botosani Universitatea Craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Mai 2022, 17:35
Data actualizarii: Joi 26 Mai 2022, 17:50

Universitatea Craiova întâlnește FC Botoșani în meciul din barajul pentru calificarea în Conference League. 

Laurenţiu Reghecampf a mărturisit că echipa sa va încerca să-şi câştige dreptul de a evolua în Conference League, deşi nu vede sensul barajului cu FC Botoşani, echipă clasată pe locul doi în playout-ul Ligii I.

"Îmi e greu să vorbesc despre acest meci, despre această alegere-regulament care există în momentul de faţă, dar asta este, ne supunem şi încercăm să jucăm meciul de mâine seară în aşa fel încât să ne câştigăm dreptul de a juca în Conference League, cu toate că nu înţeleg sensul.

În fine, va fi un meci dificil. Sunt sigur că cei de la Botoşani vor veni foarte motivaţi, este normal, e o şansă mare pentru echipa lor, care nu a reuşit să se califice în playoff. Noi suntem pregătiţi, jucătorii sunt motivaţi şi conştienţi de faptul că pentru noi este un meci foarte important. Jucăm acasă, jucăm la Craiova, în faţa fanilor noştri şi sper ca mâine seară să facem un meci bun şi să reuşim să încheiem acest sezon cu o calificare în Conference League.

Pentru mine personal este foarte important, pentru că îmi doresc aceşti jucători se termine un sezon cu capul sus, cu toate că nu văd rostul acestui meci. Dar asta este, ne supunem şi jucăm. Eu nu văd logica, chiar dacă vrei să faci o competiţie mai puternică, vrei să dai televiziunilor meciuri importante, nu îi văd logica", a afirmat Reghecampf.

Reghecampf consideră că FC Botoşani e un adversar dificil, care a avut ghinion, nereuşind să se califice în playoff-ul Ligii I.

Ratarea Cupei României, eșec pentru Universitatea Craiova

Tehnicianul oltenilor consideră că jucătorii săi vor avea o presiune mai mare, având în vedere că în acest sezon nu au reuşit să câştige Cupa României, eşec pe care Reghecampf l-a numit ruşine.

"Clar este o presiune pe noi, pentru că noi avem multe de pierdut. Sper că jucătorii să fie clari în ceea ce fac pe teren, să aibă limpezime necesară şi să fie concentraţi în faţa porţii. Am discutat multe despre acest lucru şi sper să se descurce. Ruşine a fost doar că nu ne-am calificat în finala Cupei României, cu Sepsi. Eu cred că echipa noastră s-a prezentat foarte bine, mai ales în playoff, s-a bătut de la egal la egal cu echipe care sunt mult peste ceea ce am avut noi.

Nu cred că este o ruşine, trebuie să ne mândrim cu acest lucru, nu este un sezon reuşit, într-adevăr, dar nu putem spune că este o ruşine", a mai spus Laurenţiu Reghecampf, care a precizat că va continua şi în sezonul viitor la Universitatea Craiova.

Universitatea Craiova, clasată pe locul trei în playoff, va disputa meciul de baraj pentru participarea în Conference League cu FC Botoşani, care a terminat playout-ul Ligii I, pe locul doi în clasament, după Sepsi OSK Sf. Gheorghe, care a câştigat Cupa României. Partida se va disputa, vineri, la Craiova, de la ora 20:30 pe stadionul ''Ion Oblemenco''.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!