Universitatea Craiova Laurentiu Reghecampf Nicusor Bancu stefan ashkovski Superliga

Reghecampf nu este de acord cu pedepsa primită de Nicușor Bancu: „E exagerată! Ar trebui să analizeze mai bine!” 

Laurențiu Reghecampf nu se va putea baza pe Nicușor Bancu nici în startul sezonului următor. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Mai 2022, 23:42
Data actualizarii: Vineri 20 Mai 2022, 23:52

Universitatea Craiova a câștigat categoric ultimul meci din Liga 1. Oltenii au învins-o pe Farul Constanța, 4-1, și l-au făcut pe Gică Hagi (57 ani) să coboare pe locul 5 în clasamentul final.

Laurențiu Reghecampf (46 ani) a abordat meciul fără Nicușor Bancu (29 ani). Căpitanul oltenilor a primit o suspendare de 6 etape în urma gestului din meciul precedent, când l-a lovit cu capul în piept pe Stefan Ashkovski, iar apoi i-a aruncat mingea în cap. 

Însă, Reghecampf nu este de acord cu decizia Comisiei de Disciplină. Antrenorul oltenilor susține că Bancu și-a recunoscut greșeala și că ar fi trebui să primească o pedeapsă mai mică. 

„Mi se pare că e cam exagerată, dar mă abțin de la comentarii. Oamenii de la Comisii trebuie să analizeze mai bine. El e un băiat care își recunoaște greșeala, ar trebui și cei de la Comisii să ia în considerare asta.

Noi trebuie să ne facem datoria, să facem tot ce depinde de noi ca el să ia cât mai puține etape de suspendare”, a declarat Laurențiu Reghecampf la finalul meciului cu Farul. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!