La Craiova, ca la nebuni! Ce spunea Adrian Mititelu în urmă cu cinci luni despre Nicolo Napoli

Adrian Mititelu FCU Craiova Nicolo Napoli Superliga Adrian Mititelu
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Martie 2024, 20:52
Data actualizarii: Luni 04 Martie 2024, 20:52

Nicolo Napoli a fost instalat pe banca tehnică a celor de la FCU Craiova pentru a 10-a oară luni seară.

Adrian Mititelu l-a demis pe Giovanni Costantino în urma formei slabe a oltenilor din ultimele etape ale Superligii. Înainte să-l aducă pe antrenorul italian, patronul FCU Craiova colaborase pentru o scurtă perioadă de timp cu Florin Drăgan și Paul Răducan.

La Craiova, ca la nebuni! Ce spunea Adrian Mititelu în urmă cu cinci luni despre Nicolo Napoli

În octombrie 2023, după ce Drăgan & Răducan au părăsit trupa din Bănie, Adrian Mititelu a fost întrebat despre posibila venire a lui Nicolo Napoli, iar afaceristul a răbufnit imediat. 

Finanțatorul oltenilor a evidențiat atunci că și-a făcut datoria față de antrenor și că nu-l mai interesează serviciile italianului.

”Dar terminaţi odată cu Napoli! De ce mă tot întrebaţi despre Napoli? Toată ziua, 'să vină Napoli la Craiova'. Nu mă mai interesează! E liber de mult, de ce nu-l iau alţii? Mi-am făcut datoria faţă de dumnealui. Dacă ar fi vreo treabă, aş fi nebun să nu-l iau? Sunt tâmpit la cap?”, spunea atunci Adrian Mititelu la PrimaSport.

Dar iată că Nicolo Napoli a revenit în cele din urmă la FCU Craiova. Italianul e la al 10-lea mandat ca principal la trupa din Bănie, pe care o preia de data asta de pe locul 13 din clasament.

Oltenii au acumulat până în clipa de față 31 de puncte și sunt pe loc de baraj. După 29 de etape, FCU Craiova a înregistrat nouă victorii, patru rezultate de egalitate și 16 înfrângeri.

E gata! Nicolo Napoli a preluat-o pe FCU Craiova

FCU Craiova a scris pe rețelele social media luni seară, 4 martie, faptul că antrenorul italian Nicolo Napoli se întoarce în Bănie și preia clubul patronat de Adrian Mititelu.

”Nicolo Napoli se reîntoarce! Nicolo Napoli este antrenorul principal al echipei noastre”, a scris FCU Craiova pe rețelele sociale.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!