La ce echipă din Anglia putea ajunge Denis Drăguș: "Au vorbit la telefon"

denis dragus Florin Manea Gaziantep Superliga Denis Drăguș a căzut la pământ și a început să plângă în hohote, la finalul meciului cu Elveția / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Noiembrie 2023, 23:42
Data actualizarii: Marti 28 Noiembrie 2023, 23:41

Denis Drăguș (24 de ani) se află la Gaziantep din septembrie 2023.

Cotat la 1.5 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, internaționalul român a semnat cu echipa pregătită de Marius Șumudică un contract doar pe un an, astfel că Denis Drăguș va fi teoretic jucătorul turcilor doar până la finele actualei stagiuni.

La ce echipă din Anglia putea ajunge Denis Drăguș: "Au vorbit la telefon"

Impresarul Florin Manea, care a dezvăluit recent că Radu Drăgușin va pleca vara viitoare de la Genoa, a precizat că Denis Drăguș putea prinde un transfer în Anglia, la Stoke City, înainte de a ajunge la Gaziantep.

De asemenea, Florin Manea a specificat și motivul pentru care transferul lui Denis Drăguș, atacantul care face furori în echipamentul lui Gaziantep, a picat.

"Nu cred că Drăguş mai are impresar. Acum nu ştiu dacă la Şumudică a semnat cu cineva. Înainte de a merge (n.r. la Gaziantep) am fost aproape să-l transfer în Anglia la Stoke City. M-am întâlnit cu directorul de acolo, au vorbit cu Denis la telefon, era aproape totul gata. 

Doar că în ultima clipă s-a decis Wesley, brazilianul de la Aston Villa, să se ducă împrumut la ei şi atunci a căzut transferul. Puteam veni cu oferta şi dacă avea impresar. Îmi place mult ca jucător, aş vrea să colaborăm în curând", a spus Florin Manea la sptfm.ro.

Denis Drăguș a căzut la pământ și a început să plângă în hohote, la finalul meciului cu Elveția

La finalul meciului cu Elveția, după ce naționala și-a asigurat primul loc în grupă și prezența în urma a doua valorică pentru tragerea la sorți de la Euro 2024, Denis Drăguș s-a pus în genunchi, departe de ceilalți coechipieri. 

În timp ce colegii se îmbrățișau, salutau publicul, dansat de fericire sau își făceau poze, atacantul de la Gaziantep s-a retras și a izbucnit într-un plâns cu hohote. El s-a oprit doar după ce a fost ridicat de la pământ de un membru al staff-ului tehnic, care l-a îmbrățișat și l-a adus alături de ceilalți colegi. Ulterior, atacantul a dat frâu liber bucuriei alături de Stanciu&co. Drăguș a bifat trei prezențe în actuala campanie de calificare, în partidele cu Belarus (0-0), Israel (2-1) și Elveția (1-0). 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!