VIDEO Jucătorul propus de Gigi Becali la echipa națională: "Să-l vadă cine trebuie, eu nu vreau să-l laud"

Gigi Becali adrian sut FCSB Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Februarie 2023, 08:10
Data actualizarii: Marti 07 Februarie 2023, 08:16

FCSB a învins, în deplasare, pe CFR Cluj, scor 1-0, iar Gigi Becali a lăudat jocul prestat de echipa sa. 

Patronul vicecampioanei României a fost mulțumit de evoluția jucătorilor, de viteza arătată pe teren, ocazie cu care a transmis și un mesaj cu subînțeles pentru Edi Iordănescu. 

Adrian Șut, propus de Gigi Becali pentru echipa națională
 

Evoluțiile constante ale mijlocașului de 23 de ani l-au determinat pe patronul de la FCSB să trimită un mesaj cu direcție către selecționerul României. 

"Eu nu vreau să-l laud (n.r. pe Adrian Șut). Să-l laude cine trebuie și să-l vadă cine trebuie să-l vadă. Dacă nu vede, atunci degeaba 'bla, bla, bla la televizor'. Știți la cine mă refer (n.r. la Edi Iordănescu)", a spus Gigi Becali.

Adrian Șut, remarcat și de Ilie Dumitresc
 

"Aș vrea să remarc un număr important de jucători care s-au ridicat la un nivel foarte bun. Portarul, Sorescu, Cristea, la fel linia de mijloc. Edjouma, MVP-ul. Târnovanu scoate de două ori, mai ales la Yeboah. Un moment foarte important acolo, și Deian Sorescu l-a deranjat cât să nu aibă confortul să finalizeze.

Linia de mijloc a făcut diferența. Cordea și Tavi Popescu au fost extrem de activi. Până la urmă, ca să câștigi cu CFR Cluj, trebuie ca un nucleu important de jucători să se ridice la cel mai înalt nivel. Șut, senzațional, Edjouma, Olaru, Tavi Popescu și Cordea", a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

VIDEO | Declarațiile lui Gigi Becali după CFR - FCSB 0-1
 


CFR - FCSB | Declarațiile lui Gigi Becali după victoria din Gruia pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!