Gigi Becali Darius Olaru FCSB Superliga

Jucătorul în care Gigi Becali își pune toate speranțele: „O să vedeți cum o să joace!”

Favoriții lui Becali au revenit după accidentări si sunt gata să facă spectacol pe teren la următoarele meciuri ale FCSB-ului.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 21 Noiembrie 2021, 09:27
Data actualizarii: Duminica 21 Noiembrie 2021, 10:24

Gigi Becali a anunțat că Tavi Popescu, Cordea și Olaru au revenit după accidentări. Patronul FCSB-ului este încrezător că cel din urmă va face diferența în favoarea echipei sale la următoarele partide.

„Cu Botoșani, vom arăta foarte bine. Au revenit toți băieții, în afara lui Coman. Dar, o să vedeți o echipa că va fi din ce în ce mai puternică. Vom fi extrem de puternici de acum înainte. Și-au revenit și Cordea, și Tavi Popescu, dar mai ales Darius Olaru.

Olaru este un fotbalist extrem de important la mijlocul terenului. A avut o perioadă mai slabă, dar acum este forță. O să-l vedeți de acum ce joacă”, a spus, încântat, Becali, pentru digisport.ro.

Gigi Becali pune presiune pe Budescu: „Vreau golazo, nu circ!”

Constantin Budescu nu pare afectat de ciriticile primite de la Gigi Becali.

Divorțul dintre Edward Iordănescu și FCSB a plecat de la criticile pe care Becali i le-a adus lui Budescu. Supărat după egalul cu Voluntari, Becali a anunțat că, dacă Budescu continuă să joace doar cu exterioere, va pleca de la echipă.

Acea declarație avea să ducă, în final, la plecarea lui Edward Iordănescu și la revenirea lui Petrea la echipă. Becali a explicat acele declarații, spunând că, dacă nu le lansa, s-ar fi luat și alți fotbaliști după Budescu. (Mai multe detalii AICI!)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!