Liga 1

Jucatorul DISPARUT COMPLET de la FCSB! Ar fi trebuit sa revina rapid, dar au trecut 9 LUNI: motivul incredibil pentru care REFUZA sa mai intre pe teren

Mihai Teja are in lot un jucator pe care nu se poate baza. Si nu pentru ca patronul ar fi facut vreo declaratie in acest sens.
 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Aprilie 2019, 08:10
Data actualizarii: Vineri 12 Aprilie 2019, 08:12

Marko Momcilovic a disparut complet din peisaj la FCSB desi ar fi trebuit sa revina relativ repede dupa accidentarea suferita in vara trecuta. Fundasul stanga s-a accidentat in august 208, la meciul cu Hajduk Split, iar de atunci nu a mai jucat niciun minut pentru FCSB intr-un meci oficial desi recuperarea ar fi trebuit sa dureze doar o luna.

Potrivit Fanatik, Momcilovic a suferit un blocaj mental si se teme ca daca ar juca din nou s-ar accidenta si mai rau. Din acest motiv, jucatorul refuza sa mai intre pe teren. Conform sursei citate, Teja a vrut sa-l includa in lot pentru meciul cu Sepsi, insa Momcilovic a refuza motivand ca are dureri la spate, desi probleme sale medicale sunt de natura musculara.

Accidentare suferita de Momcilovic in luna a recidivat in noiembrie, la un antrenament. Jucatorul a facut pregatirea de iarna cu FCSB, a jucat intr-un meci amical din stagiul de pregatire din Spania si chiar a fost trecut pe foaia de joc la partidele cu Concordia si Craiova, insa nu a jucat niciun minut.

CITESTE SI

Modifică setările cookies