Reactia lui Gigi Becali cand a aflat cine va arbitra derby-ul CFR Cluj - FCSB: "Nu mai e acelasi!" Vestea proasta pe care le-o da jucatorilor

FCSB e obligata sa castige in derby-ul de la Cluj cu CFR, meci care va fi duminica de la ora 21.00.

Gigi Becali a aplaudat decizia CCA de a-l delega pe Istvan Kovacs pentru derby-ul dintre CFR Cluj si FCSB. Patronul celor de la FCSB le-a transmis jucatorilor ca nu vor avea prima suplimentara pentru acest meci, unul vital in lupta pentru titlu.

"Parerea mea e ca e cel mai valoros arbitru. Nu conteaza ca ne-a dezavantajat in trecut. Nu mai e Istvan Kovacs de pe vremuri. Valoare are, acum e si corect. Nu mai e apropiat de CFR, a fost pe vremuri. Asa cred, asa am vazut eu.

De ce sa fiu increzator? Trebuie sa castigam. Nu castigam, adio titlu. Prime nu se iau pentru un meci, se iau pentru campionat. Primesti bani cand aduci bani. N-aduci bani, nu primesti" a spus Gigi Becali pentru Pro TV.VIDEO PROTVPLUS.RO

Concurs de bancuri cu Mioara Velicu și Irina Loghin

Invitate la emisiunea "La Măruță", Mioara Velicu și Irina Loghin s-au duelat în cele mai amuzante bancuri.


18:25
Depresia, boala sufletului

17:26
Keo, un tată de nota 10

07:17
HPV, virusul ce poate cauza cancer de col uterin

HPV este un virus foarte contagios și poate duce la apariția cancerului de col uterin. Peste 80% dintre persoanele active sexual dobândesc acest virus.


13:01
Împreună, de dragul copilului

Misha și Connect-R au rămas în relații bune, de dragul Mayei. Misha: "Niciunul dintre noi nu va trăi toată viața singur."


12:40
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
Un tânăr din Bacău, suspect de infectare cu coronavirus. Anunțul Ministerului Sănătății
BRAT