Liga 1

Jucătorii lui Dinamo vor purta un echipament unic în derby-ul cu FCSB: „Tricourile au devenit un simbol al salvării!”

Dinamo se pregătește de marele derby cu FCSB.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 26 Ianuarie 2022, 19:43
Data actualizarii: Miercuri 26 Ianuarie 2022, 19:53

Trupa lui Flavius Stoican va avea o misiune dificilă împotriva unui adversar de calibru. FCSB are un moral bun, după ce a remizat cu CFR Cluj, scor 3-3, iar acum sunt gata să le amintească rivalilor de meciul tur, scor 6-0.

Asociația Doar Dinamo București a lansat o serie de tricouri personalizate cu numele tuturor membrilor programului care cotizează pentru susținerea clubului. Peste 2.000 de nume au dost imprimate pe tricourile de joc.

„(…) În 2021 ne-am confruntat cu același risc al pierderii licenței și implicit al falimentului. Datoriile create de spanioli erau mult mai mari decât în anul precedent. Atunci s-au lansat tricourile inscripționate cu numele suporterilor. S-au strâns 200.000€ și s-au acoperit o parte din datorii. Prin acest lucru, tricourile negre, cu 2.000 de nume de suporteri, au devenit un simbol al salvării. Asta le dă valoare mai mult decât orice. Tricourile au fost expediate către suporteri și în proporție de 98% au ajuns în posesia lor.

Duminică, vor căpăta și mai multă valoare, pentru că vor deveni TRICOURILE OFICIALE DE JOC. Era una dintre promisiunile făcute suporterilor (…)”, se arată în comunicatul emis de DDB pe această temă.

Meciul dintre FCSB și Dinamo se va juca duminică, de la ora 20:00, pe stadionul ”Ștefan cel Mare” din capitală. Meciul va pune față în față două echipe cu obiective diferite: FCSB luptă pentru titlu, în timp ce Dinamo se gândește doar la salvarea de la retrogradare.

Dinamo, înfrângere neașteptată într-un amical

Dinamo a disputat miercuri un meci amical, în compania echipei SC Popești Leordeni.  Echipa din liga a treia a câștigat meciul cu 2-1. Acesștia sunt jucătorii folosiți de Stoican în acest meci:

Primul 11: Chesneau – Buleică, Jovanovic, R. Grigore, Tomozei – G. Crețu, Rodriguez, Răducan – Bani, Celar, Amzar

Au mai mai fost introduși pe teren: Fara, Figueiredo, C. Matei, Pierret, Giafer, Stelea, Baptiste, Țone, Mitran, Penescu, Floarea, Curea, Spînu

Modifică setările cookies