Liga 1

Flavius Stoican îi amenință pe rivalii de la FCSB înaintea marelui derby: ”Încercăm să ne ridicăm la acest nivel”

Dinamo a pierdut un meci amical cu o formație din Liga 3, dar fotbaliștii lui Stoican sunt gata facă un meci mare.
Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 26 Ianuarie 2022, 18:22
Data actualizarii: Miercuri 26 Ianuarie 2022, 18:29

Antrenorul adus pentru a salva echipa, după experiențele eșuate cu Mircea Rednic și Dario Bonetti, anunță că FCSB va avea viață grea în marele derby ce se va juca în ”Ștefan cel Mare”.

Flavius Stoican este convins că situația din clasament nu va influența rezultatul meciului, miza unui derby fiind mereu mai presus de valoarea jucătorilor.

"Cu îngrijorare nu mă gândesc. Am încredere că, împreună cu stafful, jucătorii şi suporterii, putem să scoatem Dinamo din situaţia asta din clasament.

Vine meciul cu FCSB, o să fie un meci în care ei au prima şansă, au jucători valoroși, cotaţi la un anumit nivel, noi încercăm să ne ridicăm la acest nivel. Eu simt că da, dar să nu rămână doar simţurile mele", a spus Flavius Stoican.

Dinamo, înfrângere neașteptată într-un amical

Dinamo a disputat miercuri un meci amical, în compania echipei SC Popești Leordeni.  Echipa din liga a treia a câștigat meciul cu 2-1. Acesștia sunt jucătorii folosiți de Stoican în acest meci:

Primul 11: Chesneau – Buleică, Jovanovic, R. Grigore, Tomozei – G. Crețu, Rodriguez, Răducan – Bani, Celar, Amzar

Au mai mai fost introduși pe teren: Fara, Figueiredo, C. Matei, Pierret, Giafer, Stelea, Baptiste, Țone, Mitran, Penescu, Floarea, Curea, Spînu

Modifică setările cookies