Liga 1

Iuliu Mureșan, sincer când a fost întrebat despre conflictul dintre Rednic și jucători: „Sunt niște probleme!” Mesaj pentru fotbaliștii lui Dinamo: „Vreau să avem o discuție”

Dinamo nu reușește să treacă peste perioada neagră prin care trece. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Decembrie 2021, 15:41
Data actualizarii: Sambata 04 Decembrie 2021, 15:42

„Câinii” nu au mai câștigat din luna august, iar tensiunile din vestiar ar fi atins cote mari, jucători importanți din echipă intrând într-un conflict cu antrenorul Mircea Rednic. Despre tehnician s-a scris că postul său este în pericol în contextul scandalului cu nume importante din vestiar. 

Iuliu Mureșan, administratorul special al clubului, a vorbit despre situația de la Dinamo. Acesta a dezvăluit că urmează să aibă o discuție cu jucătorii, pentru a încerca să redreseze situația, iar în momentul în care a fost întrebat despre conflictele dintre antrenor și fotbaliști, Mureșan a spus că există câteva probleme. 

Mureșan: „Ca echipă sunt cu mult sub nivelul valorii!” 

„Acest mesaj vreau să-l transmit personal jucătorilor, luni sau marti va fi o discuție, să vedem ce putem face. Lucrurile nu merg bine, e clar, ceva nu este OK. Se vede, se simte. Vreau să am o discuție cu ei ca să lămurim, bărbătește.

Observ că nu sunt un grup unit, din anumite motive. Încercăm să-i unim. Jucătorii luați individual sunt mult peste locul din clasament, dar, ca echipă, cu mult sub nivelul valorii. Sunt cauze pe care le vom analiza.

Sunt niște probleme între antrenor și jucători, dar le vom discuta cu ei! Nu intrăm acum în detalii”, a declarat Iuliu Mureșan pentru GSP.

Continuitatea lui Rednic la Dinamo

Întrebat dacă poate fi demis Mircea Rednic de la echipă, oficialul din Ștefan cel Mare a răspuns sincer: „Nu am discutat despre demitere, niciun moment. Asta ca să fie clar”. 

Totodată, Mureșan a comentat și continuitatea lui Rednic pe banca lui Dinamo și în anul 2022 și a dezvăluit care este prioritatea. 

„Da, de ce să nu fie antrenor și în 2022?! Foarte important va fi ce se va întâmpla în acest final de sezon, asta contează, apoi să aducem 2-3-4 jucători pe anumite posturi și care ar trebui să vină titulari, măcar egali cu ceea ce avem, dar nu mai slabi”, a adăugat Mureșan. 

Modifică setările cookies