Liga 1

”Îmi e și rușine”. Steliano Filip și-a găsit cu greu cuvintele, după ce Dinamo a pierdut cu ultima clasată

Dinamo a pierdut și meciul cu Academica Clinceni, scor 1-0, și rămâne pe penultimul loc în Liga 1, cu doar nouă puncte.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Decembrie 2021, 23:09
Data actualizarii: Vineri 03 Decembrie 2021, 23:17

Steliano Filip și-a găsit cu greu cuvintele după înfrângerea cu Academica Clinceni și a clarificat situația sa, după ce s-a zvonit că a avut un conflict cu antrenorul Mircea Rednic.

„Sincer, îmi găsesc cu greu cuvintele. E o seară proastă din toate punctele de vedere. Cred eu că, în ciuda rezultatului, am controlat jocul, din păcate nu concretizăm în fața porții, am adus mingea acolo de foarte multe ori. Dacă nu marchezi, n-ai cum să iei puncte. 

Steliano Filip, sincer după Academica Clinceni - Dinamo 1-0: ”Îmi e și rușine”

E normal să ne certe, mai avem ceva de spus? Noi suntem cei care intrăm pe teren. Suferim, pentru că suntem acolo jos și e frustrant. Nu credeam niciodată că o să ajungem în situația asta. Ăștia suntem, nu mai e timp de pierdut. Îmi e și rușine, sper ca de la meciul viitor să câștigăm.

Avem nevoie neapărat de puncte, de o victorie. Trebuie s-o scoatem, eu cred în acești băieți, sunt colegii mei, știu cât muncim, cât ne dorim. Mai sunt puține meciuri până la pauza competițională, sper să adunăm puncte și după să ne revenim pentru că este tragic.

Vreau să clarific, nu a fost o împăcare, eu nu-mi permit să mă cert cu antrenorul echipei. A fost o simplă dorință a mea, i-am spus-o cuiva din staff, n-am spus niciodată că o să joc. Joc și portar dacă e nevoie. Drept dovadă, în această seară am fost pe teren”, a spus Filip, la finalul partidei.

Trei rezultate de egalitate și șase înfrângeri a bifat Dinamo cu Mircea Rednic pe bancă, în acest sezon, în campionat și Cupa României.

Dinamo rămâne la șase puncte de următoarea clasată, U Craiova 1948, iar diferența se poate majora la finalul acestei etape. ”Câinii” au doar nouă puncte după 18 etape din Liga 1 și au două victorii, trei rezultate de egalitate și 13 înfrângeri.

Meciurile rămase pentru Dinamo până la finalul anului calendaristic:

Dinamo - Chindia

CS Mioveni - Dinamo

Dinamo - Farul Constanța

Modifică setările cookies