Mircea Rednic Dinamo Iuliu Muresan steliano filip Superliga

Iuliu Mureșan îi răspunde lui Mircea Rednic: ”Transferurile făcute de Filip au fost mai bune decât ale lui”

Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, i-a răspuns lui Mircea Rednic după declarațiile făcute de acesta la trei luni după ce a fost dat afară din ”Ștefan cel Mare”.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Martie 2022, 18:46
Data actualizarii: Joi 10 Martie 2022, 18:51

Antrenorul s-a arătat deranjat de decizia luată de șefii clubului. Rednic a garantat pentru rezultatele clubului începând din iarnă, când ar fi urmat o reconstrucție a echipei. Acesta nu a mai apucat să schimbe lotul după bunul plac, deoarece a fost dat afară și înlocuit cu Flavius Stoican.

Rednic a spus că a antrenat la Dinamo o echipă făcută de Iuliu Mureșan și de Steliano Filip. Oficialul dinamovist i-a răspuns antrenorului.

Iuliu Mureșan îi răspunde lui Mircea Rednic

”Nu vreau să intru în polemică cu Mircea Rednic. După părerea mea, transferurile făcute de Filip au fost mai bune decât cele făcute de Mircea Rednic. Eu l-am adus pe Torje, pe Cosmin Matei și așa mai departe. Dacă Mircea Rednic spune că i-a adus Filip, e părerea lui.

Am adus jucători cu salarii mici. Nu a sărit nimeni calul. Dacă Filip a luat comision, asta nu știu. Toți antrenorii au fost schimbați din cauza rezultatelor.

Rednic poate să cumpere clubul și acum. Trebuie platită toată suma de la masa credală. Trebuie să aibă buget de asigurare pentru următorii ani pentru că asta cere insolvența. Sunt milioane bune, dar poate cumpăra clubul și acum”, a spus Iuliu Mureșan, la DigiSport.

Pentru Mircea Rednic, a fost mandatul cu numărul cinci la Dinamo și, fără îndoială, cel mai slab și cel mai scurt. A rezistat doar 12 meciuri, are o singură victorie și trei rezultate de egalitate.

În total, Rednic a adunat 179 de meciuri pe banca lui Dinamo.

Modifică setările cookies