Liga 1

Iuliu Mureșan, despre fotbalistul pe care Mircea Rednic nu îl vrea la echipă: ”L-a cerut Bonetti”

Mircea Rednic dorește să îl ”demită” pe Constantin Nica.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 19 Octombrie 2021, 20:21
Data actualizarii: Marti 19 Octombrie 2021, 20:37

Fotbalistul trecut și prin lotul lui Atalanta nu s-a acomodat la Dinamo și poate pleca, fiind în dizgrația lui Rednic. Nica a ajuns la 28 de ani, dar ultimii ani ai carierei sale au fost teribili.

Cu doar 5 meciuri jucate în ultimele 5 sezoane, Nica este de departe o dezamăgire. Văzut drept un mare talent în tinerețe, Nica s-a stinsi după 18 meciuri în Serie A și 35 în Serie B. Iuliu Mureșan a vorbit despre situația lui Nica.

„Eu mi-am pus mare speranță în Nica, l-am luat pentru că toți am fost de acord, toți din club. Accidentările s-au ținut lanț de el însă. E ghinionist. 

Altfel, un băiat serios, implicat în antrenamente. Am avut o discuție cu Rednic, încă nu s-a horărât nimic, dar deocamdată Nica nu intră în vederile lui Mircea. 

Nica a fost primul jucător pe care mi l-a cerut Bonetti. Era un avantaj că ambii vorbeau italiană. Sunt mai mulți jucători despre care am vorbit cu Rednic. 

Am făcut transferuri pe repede înainte, rata de greșeală putea fi mare, ne-am asumat”, a declarat Mureșan, la DigiSport.

Modifică setările cookies