Cupa Romaniei

Minaur Baia Mare investește 300.000 de lei în organizarea duelului cu Universitatea Craiova!

Baia Mare se va bucura de o investiție de zile mari.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 19 Octombrie 2021, 19:14
Data actualizarii: Marti 19 Octombrie 2021, 19:52

Echipa fanion a orașului, ce evoluează în Liga a treia, se va duela cu Universitatea Craiova pe 27 octombrie de la ora 18:00, în optimile Cupei României. Pregătirile pentru acest duel sunt în toi.

Spre exemplu, deoarece mecul se va juca seara, stadionul din Baia Mare va beneficia de o urnă mobilă. Claudiu Breban, directorul companiei care se va ocupa de montarea nocturnei, a vorbit despre proiect.

”Este același preț cu care am furnizat luna trecută instalația de nocturnă la Hunedoara, în meciul cu FCSB (n.r. din 16-imile Cupei României). Sigur, pentru Baia Mare, care este orașul nostru, am oferit o dispensă financiară, în sensul că asigurăm în această sumă și combustibilul necesar generatoarelor. La Hunedoara, contractorul a asigurat combustibilul.

Luni seara pornim instalația și facem reglajele, urmând ca marți seara să fie antrenamentele oficiale și miercuri meciul. Vor fi 4 stâlpi cu înălțimi de 20 de metri, ancorați, pe fiecare urmând să fie montate câte 24 de proiectoare, iar 6 proiectoare le montăm deasupra tribunei a II-a.

În total vor fi montate 102 proiectoare. Vom asigura o iluminare de peste 1.000 de lucși, adică mai mult decât parametri minimi impuși de regulamentul FRF”, a declarat Claudiu Breban, pentru 2mnews.ro.

Prețul nocturnei este de 300.000 de lei. Din 2015, de la un duel dintre Baia Mare și FCSB, nu s-au jucat meciuri cu nocturnă în orașul din nord.

CITESTE SI
Modifică setările cookies