Ionut Negoita isi pune un intreg hotel la dispozitie pentru medici! Gest impresionant facut de actionarul lui Dinamo in lupta cu Covid-19

Ionut Negoita coronavirus Dinamo Superliga Ionut Negoita isi pune un intreg hotel la dispozitie pentru medici! Gest impresionant facut de actionarul lui Dinamo in lupta cu Covid-19
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Martie 2020, 16:15
Data actualizarii: Miercuri 25 Martie 2020, 16:18

Ionut Negoita face un gest impresionant in sprijinul medicilor care se lupta cu pandemia de coronavirus.

Ionut Negoita le ofera medicilor din Bucuresti intreg Hotelul Rin Central Traian. Acestia vor beneficia de cazare gratuita in toate cele 107 camere, pentru a avea confortul necesar cand ies din tura de lucru si nu se pot intoarce la familii acasa.

Totul a fost dezvaluit de primarul Capitalei, Gabriela Firea, care i-a multumit lui Negoita printr-un mesaj postat pe pagina personala de Facebook:

"Multumesc Grupului Rin Hotels, Domnului Ionut Negoita, care a raspuns apelului nostru si a pus la dispozitia Primariei Capitalei, gratuit, Hotelul Rin Central Traian, cu 107 camere, pentru medicii si asistentele care lucreaza in spitalele unde sunt internati bolnavi de coronavirus si care, atunci cand ies din tura, nu se pot intoarce la familii, acasa.

Astfel, incepand de luni, 30 martie, aceasta unitate hoteliera va fi pusa la dispozitia medicilor si asistentelor din Capitala, fara plata, care vor putea merge aici pentru masa, odihna si pentru a rămâne peste noapte", a scris Gabriela Firea.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!