Liga 1

Ionel Ganea: "Sorescu să lase ciocu' mic și să joace fotbal!" Ce spune despre Rednic și cine e remarcatul de la Dinamo

Ionel Ganea (46 de ani), fost atacant la Dinamo, are un mesaj pentru internaționalul formației de pe locul 15.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Noiembrie 2021, 14:11
Data actualizarii: Miercuri 10 Noiembrie 2021, 16:16

Deian Sorescu a rămas într-o perioadă grea la Dinamo, dar după un start excelent de sezon timișoreanul a avut evoluții neconcludente. Odată cu venirea lui Mircea Rednic pe bancă, căpitanul trupei roș-albe și-a manifestat și o serie de nemulțumiri, totul culminând cu dialogul aprins cu tehnicianul în vârstă de 59 de ani, la finalul meciului cu Mediaș, 1-2, din luna octombrie.

Relația Rednic - Sorescu pare să fi revenit într-o sferă a normalității după ce antrenorul formației din Ștefan cel Mare a vorbit la conferința de presă programată înaintea meciului cu CFR, 0-3 în etapa a 15-a, despre felul în care a decurs discuția cu jucătorul născut în Timișoara.

Tehnicianul a lăsat să se înțeleagă că în urmă unui dialog, Sorescu ar fi înțeles mesajul transmis și, în consecință, fotbalistul a jucat titular în confruntarea cu formația lui Dan Petrescu.

Ionel Ganea: "Sorescu să se uite la CV-ul lui Rednic!"

Ionel Ganea (45 de selecții / 19 goluri în națională) a jucat la Dinamo în 2006, când în 18 partide a marcat de 14 ori.

"Lui Sorescu îi transmit să lase ciocu' mic și să joace fotbal! Are calități foarte bune, dar dacă a dat trei goluri nu înseamnă că poate face ce vrea. Să se uite în CV-ul lui Mircea Rednic, să-l respecte! Nici dacă se mai naște a doua oară nu ajunge să aibă un CV precum Mircea Rednic. 

Cel mai bine Sorescu ar fi să strângă echipa lângă el și să joace fotbal pentru că Dinamo are fotbaliști care o pot urca în clasament, nu să comenteze la Rednic", a declarat Ionel Ganea, pentru www.sport.ro.

Dinamo ocupă locul 15 în Liga 1, penultimul, cu opt puncte după 15 partide, în timp ce Academica Clinceni se situează pe ultimul loc, cu 4 puncte după 15 runde. Obiectivul lui Mircea Rednic îl reprezintă salvarea de la retrogradare, iar tehnicianul crede că obiectivul poate fi atins dacă jucătorii săi vor da maximum pe teren și la antrenamente.

Rednic: "L-am chemat în birou după meciul cu Sepsi"

„Nu a fost nicio discuție bărbătească, cum s-a zis, nu poți avea o discuție bărbătească cu unul care ține capul în pământ și a venit doar și și-a cerut scuze. Atât! Și față de mine, și de jucători. L-am chemat în birou după meciul cu Sepsi și i-am zis: ‘Deian, nu e OK cum ești. Nu-mi place atitudinea ta nici de la meci, nici de la antrenament’.

Atât i-am zis: 'Cel mai bine ar fi să-ți iei 2-3 zile, chiar o saptămână! Ia-ți prietena și du-te undeva! La mare, la munte, la Istanbul, du-te undeva, du-te, ca să mai uiți de fotbal. Nu e o pedeapsă!'. 

El a zis da, dar a doua zi a venit la antrenament. Eu am discutat frumos cu el. L-am mai chemat apoi încă o dată: ‘Nu o lua ca o pedeapsă’. Am 36 de jucători, dar nu a fost la echipa a doua. Asta a fost tot”, a susținut Mircea Rednic.

Ionel Ganea: "Nu poți sta numai în Torje"

Pentru atingerea obiectivului - salvarea de la retrogradare - Rednic se bazează și pe Gabi Torje, fotbalist adus de Dinamo după ridicarea interdicției de a efectua transferuri. Ganea îl consideră pe fostul internațional cu 12 goluri în 57 de selecții fotbalist determinant pentru Dinamo.

"E cea mai proastă perioadă din istoria clubului, pe mine nu mă doare, ar trebui să-i doară pe băieți, îi știu pe mulți, nu înțeleg ce vor ei de la fotbal, de la viață, au calități dar nu și le arată. Ar trebui să se concentreze mai mult la fotbal. 

Nu poți să stai numai în Torje! Și nu poți doar la nivel declarativ să ameninți că nu vor mai pierde niciun meci. Torje e singurul care-mi place acum, e într-o creștere de formă", a mai afirmat Ionel Ganea, pentru www.sport.ro. 

În următoarea etapă, a 16-a, Dinamo va juca în deplasare, cu FC Voluntari, pe 22 noiembrie, de la ora 20:30.

ARTICOLE PE SUBIECT
CITESTE SI
Modifică setările cookies