”Era un teanc de vreo 30 de amenzi”! Poveste genială din perioada de aur a lui Dinamo

Ze Kalanga Dinamo Florin Matache Superliga Dinamo
Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 10 Noiembrie 2021, 11:35
Data actualizarii: Miercuri 10 Noiembrie 2021, 12:52

Florin Matache a fost portarul lui Dinamo între 2004 și 2010.

Fostul dinamovist, ajuns la 39 de ani, și-a amintit de un episod amuzant petrecut în vestiarul câinilor, în urmă cu mai mulți ani. Acesta povestește cum angolezul Ze Kalanga, care a evoluat în Ștefan cel Mare între 2006 și 2010, primea multe amenzi din cauza vitezei, iar într-o zi au ajuns în vestiar 30 de amenzi, pe care acesta nu știa să le citească.

Ze Kalanga vorbea doar portugheză, nu știa altceva. Nea Tică Dănilescu a venit cu un teanc de amenzi în vestiar. Ne zicea nouă să-i spunem lui Ze Kalanga că ne-a nenorocit, că el mergea la munte foarte des și mergea cu viteză. Era un teanc de vreo 30 de amenzi. Au venit amenzile, că mașina lui Ze Kalanga era de la club.

Eu am avut o Dacia 1310 albă, apoi un Opel Astra, după care un Volkswagen Golf și acum am un Fiat mai de familie. Eu n-am fost cu Cruduțe, deși vedeam colegii prin ziare. Pe mine nu mă ajuta nici tabloul (n.r. fața)

Dacă aș fi muncit mai mult eram mai sus, ăsta e singurul meu regret. De exemplu, era prezența la ora 11 și eu veneam la 11 fără 20. Puteam să vin la 10 să fac ceva individual. Ăsta e un regret al meu. La fel și după antrenament, făceam un duș, aruncam gel pe mine și plecam. Nu știu unde plecam. În loc să lucrez ceva, niște abdomene și după”, a spus Florin Matache la GSP.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!