Liga 1

Dinamo respiră! Ajutor nesperat pentru clubul din Ștefan cel Mare

Dinamo se poate depăși situația critică prin care trece.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 10 Noiembrie 2021, 14:42
Data actualizarii: Miercuri 10 Noiembrie 2021, 14:51

Clubul din Ștefan cel Mare are probleme financiare uriașe, echipa fiind în insolvență. Mai mult, nici din punct de vedere sportiv echipa nu stă bine, fiind penultima echipă din clasament.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul special al lui Dinamo, a vorbit despre posibilitatea atragerii unui fond de investiții alături de echipă.

"Este adevărat. Sunt în contact cu un fond de investiţii care mi-au transmis că au clienţi interesaţi de preluarea lui Dinamo. Negocierile sunt într-un stadiu incipient, dar respectivii clienţi s-au arătat interesaţi de investiţie.

Ne-au adresat câteva întrebări de bun simţ şi lucrăm la un material lămuritor astfel încât să putem să avansăm cu negocierile. Nu pot să vă dau un orizont de timp, însă sunt optimist.

Ce pot să vă spun despre cei interesaţi să investească la Dinamo e că sunt orientaţi spre profit. Ei gândesc că au mai uşor acces la cupele europene cu un club din estul Europei cum este Dinamo, în comparaţie cu un club din vest" , a declarat administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu, pentru fanatik.ro.

CITESTE SI
Modifică setările cookies