Liga 1

Veste uriașă pentru Dinamo! Investitorii străini sunt interesați de preluarea clubului! Anunțul administratorului judiciar

Răzvan Zăvăleanu a mărturisit că este în discuții cu potențiali acționari care o pot prelua pe Dinamo.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Noiembrie 2021, 19:09
Data actualizarii: Luni 08 Noiembrie 2021, 19:19

Dinamo se află pe un loc critic în Liga 1. „Câinii” ocupă poziția a 15-a, cu doar 8 puncte acumulate după primele 15 etape, și se află în zona roșie a clasamentului. Însă, Răzvan Zăvăleanu a lansat o informație în spațiul public care le poate da din nou speranțe fanilor din Ștefan cel Mare. 

Administratorul judiciar al lui Dinamo a anunțat că un fond de investiții străin s-a interesat de situația clubului și că au în plan să preia echipa, doar că discuțiile sunt incipiente. 

Este adevărat. Sunt în contact cu un fond de investiții care mi-au transmis că au clienți interesați de preluarea lui Dinamo. Negocierile sunt într-un stadiu incipient, dar respectivii clienți s-au arătat interesați de investiție.

Ne-au adresat câteva întrebări de bun simț și lucrăm la un material lămuritor astfel încât să putem să avansăm cu negocierile. Nu pot să vă dau un orizont de timp, însă sunt optimist.

Ce pot să vă spun despre cei interesați să investească la Dinamo e că sunt orientați spre profit. Ei gândesc că au mai ușor acces la cupele europene cu un club din Estul Europei cum este Dinamo, în comparație cu un club din Vest”, a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru fanatik

Clasamentul Ligii 1

Modifică setările cookies