Faza care face inconjurul lumii! Ce reactie a avut Ronaldo cand a aflat ca Lewandowski e cel mai bun jucator din lume

Cristiano Ronaldo s-a aflat printre finalistii "The Best", trofeul FIFA care ii recompenseaza pe cei mai buni fotbalisti ai anului.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Decembrie 2020, 21:59
Data actualizarii: Vineri 18 Decembrie 2020, 00:05

Alaturi de Messi si Lewandowski, Ronaldo a stat cu emotii pana la finalul evenimentului virtual de la Zurich. In conditiile restrictiilor impuse de pandemie, FIFA nu a mai organizat o gala fastuoasa la care sa invite marile nume ale fotbalului mondial. Marea intalnire anuala s-a facut virtual! Daca de la ultimele gale 'The Best' Cristiano a lipsit, de data aceasta a acceptat sa fie conectat cu Elvetia prin intermediul camerei video.

Ronaldo n-a fost foarte impresionat de victoria lui Lewandowski. Portughezul a fost surprins intr-o postura care ii trada lipsa de interes in momentul in care polonezul a fost confirmat drept cel mai bun fotbalist al lumii in 2020.

  • BREAKING NEWS: Faza care face inconjurul lumii! Ce reactie a avut Ronaldo cand a aflat ca Lewandowski e cel mai bun jucator din lume

Ronaldo are doua trofee The Best castigate, in 2016 si 2017. In 2018 castigator a fost Modric, iar in 2019 Messi.AICI AI TOT CE S-A INTAMPLAT LA GALA THE BEST!

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies