Investitia de 60.000 de euro care poate rezolva toate problemele de la FCSB! Becali a gasit solutia: "Il pune azi si peste o saptamana se poate juca!"

Investitia de 60.000 de euro care poate rezolva toate problemele de la FCSB! Becali a gasit solutia: "Il pune azi si peste o saptamana se poate juca!"

Joi 15 Noiembrie 2018, 09:27

FCSB va fi nevoita sa joace urmatoarele meciuri considerate "acasa", in deplasare. Arena Nationala a fost inchisa din cauza starii gazonului.

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Gigi Becali e convins ca problema gazonului s-ar putea rezolva foarte usor si nici nu ar costa foarte mult. Finantatorul FCSB i-a dat un sfat Gabrielei Firea, fina sa si primarul Capitalei: o investitie de 60.000 de euro care poate pune punct tuturor discutiilor.

"Eu nu cer favoruri Gabrielei Firea, chiar daca e fina mea. Mi-e jena sa-i cer, dar cred ca a vazut fina ca un gazon se poate baga azi si peste o saptamana se poate juca si costa 60.000 de euro. Cred ca isi poate spala imaginea repede cu 60.000. Cred ca daca pune gazon si joaca peste trei saptamani FCSB a inchis gura la toata lumea. Am reparat imediat. De ce sa faca licitatie? Il platesc eu, sa scada din chirie. Daca se vrea, se poate", a declarat Becali la DigiSport.VIDEO PROTVPLUS.RO

BRAT