Gigi Becali FCSB Stefan Tarnovanu transfer stefan tarnovanu Liga 1

"Intru eu în poartă dacă iau atâția bani!". Gigi Becali a dezvăluit oferta spectaculoasă pentru Ștefan Târnovanu

Ștefan Târnovanu se află în atenția a două cluburi din străinătate, acestea fiind interesate de un transfer al portarului de la FCSB. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 August 2022, 19:46
Data actualizarii: Joi 04 August 2022, 19:56

Gigi Becali a dezvăluit că inițial a avut o ofertă de 2 milioane pentru Târnovanu, însă a refuzat-o, spunând că nu îl dă decât pe 10 milioane.

Potrivit patronului de la FCSB, cele două echipe interesate de portar au negociat suma de transfer și ar fi ajuns la o variantă acceptată de 5 milioane, iar discuțiile despre vânzarea titularului din poarta FCSB-ului urmează să se desfășoare zilele următoare.

"Am și ofertă de 5 milioane de Târnovanu. Sunt două echipe. Una din Portugalia, una din Franța. Vin să negocieze la 5 milioane. Dacă iau atâția bani, mă mai interesează pe mine cine apără? Intru eu în poartă. E portar de viitor, sunt 5 milioane", a declarat Gigi Becali la DigiSport. 

Ce spunea Benone Dohot despre Târnovanu

Benone Dohot, antrenorul de portari care l-a promovat pe Târnovanu la Poli Iași, vorbea pentru sport.ro la finalul anului trecut. "El trebuie să joace, că degeaba se antrenează dacă nu joacă. Încă nu a realizat nimic, trebuie să demonstreze. I-am dat și un mesaj după meci: ”Muncă, muncă și iar muncă!”.

Taică-su a fost mentorul lui, părținții lui practic mi l-au dat mie. Oameni modești, cu bun simț, cred că și el le-a oferit, la rândul lui, clipe de satisfacție. Taică-su era înnebunit, îi cumpăra tot ce avea nevoie, mănuși, și nu erau ieftine, vă dați seama”, a povestea Benone Dohot, pentru Sport.ro.

Modifică setările cookies